Yandex Metrica

AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı'dan dikkat çeken Anıtkabir paylaşımı

AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı'dan dikkat çeken Anıtkabir paylaşımı

AK Partili vekil Ahmet Hamdi Çamlı, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü 10 Kasım'da yaptığı paylaşımda 'Anıtkabir'de mescit olması gerektiğini' savundu.

Genel

23.01.2024, 18:16

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83'ncü yılında saygıyla anıldı. Tüm Türkiye'de saat 09.05'te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının katıldığı törenle Anıtkabir'de anıldı.

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

'ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne ''Ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin bekasına, necip milletimizin birliğine, dirliğine ve kadim değerlerine kastedilmesine asla izin vermeyeceğiz'' mesajını yazdı.

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! 2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! Haberi Görüntüle

'KEŞKE BİR KÖŞESİNDE DE MESCİD OLSAYDI'

Ulu Önder Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümünde anma törenleri düzenlenirken AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, kişisel Twitter hesabı yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ahmet Hamdi Çamlı, Anıtkabir fotoğrafını paylaşarak "Keşke bir köşesinde de mescid olsaydı" notunu düştü.

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Ahmet Hamdi Çamlı'nın paylaşımı sosyal medyada ilgi gördü. Kimi kullanıcılar, Ahmet Hamdi Çamlı'ya destek verirken kimisi ise tepki gösterdi. Ahmet Hamdi Çamlı, Twitter'da kısa sürede çok konuşulanlar listesine girdi. Ahmet Hamdi Çamlı, yaptığı bu paylaşımda yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading