Yandex Metrica

AK Parti ve MHP bastırdı! Sağlık çalışanına İSPARK müjdesi

AK Parti ve MHP bastırdı! Sağlık çalışanına İSPARK müjdesi

İBB, Ekrem İmamoğlu'nun ısrarlı vetosuna rağmen, AK Parti ve MHP'nin bastırmasıyla birlikte sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma ve İSPARK kullanımını onayladı.

Genel

09.05.2024, 17:18

İki yıldır hayatımıza giren Covid-19 döneminde en çok mücadeleyi veren sağlık çalışanlarının İSPARK çilesi sona eriyor.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

''MECLİSTEN TEKRAR GEÇTİ''

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, sağlık çalışanlarının ücretsiz İSPARK'lardan faydalanmasıyla ilgili kararının İBB Meclisi'nde uzatılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Göksu "İBB'nin CHP'li ve İYİ Partili meclis üyelerinin ret oylarına rağmen, İBB AK Parti ve MHP gruplarımızın 'ısrar kararı' ile meclisten tekrar geçti" ifadelerini kullandı.

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

YIL SONUNA KADAR ÜCRETSİZ

İBB Meclisi'nin aldığı kararla birlikte sağlık çalışanları İSPARK'ları yıl sonuna kadar ücretsiz kullanabilecek. Ücretsiz kullanım kararını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, temmuz ayında veto etmişti. Yeni karar ise yapılan tartışmaların ardından meclis üye tam sayısının salt çoğunluğu sağlandığından 'ısrar kararı' olarak kabul edildi. Alınan karar sağlık çalışanları arasında da memnuniyetle karşılandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading