Yandex Metrica

8 Aralık BUDO hangi seferler iptal? Bugün BUDO yok mu? İDO seferleri yapılmayacak mı?

8 Aralık BUDO hangi seferler iptal? Bugün BUDO yok mu? İDO seferleri yapılmayacak mı?

Olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını da etkiliyor. Fırtınalı ve sağanak yağışlı hava nedeniyle İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. "8 Aralık BUDO hangi seferler iptal? Bugün BUDO yok mu? İDO seferleri yapılmayacak mı?" soruları ise 8 Aralık Cuma günü İDO ve BUDO seferlerinden yararlanmayı düşünenlerce merak ediliyor.

Genel

16.02.2024, 14:37

Marmara Bölgesinde etkisini gösteren olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını da vurdu. Sağanak ve rüzgarlı hava nedeniyle deniz ulaşımında bazı seferler iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) seferlerinde iptal haberleri geldi. 

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

8 ARALIK BUDO HANGİ SEFERLER İPTAL?

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) 8 Aaralık Cuma günü çok sayıda seferi iptal edildi. Son gelen bilgiye göre 14 sefer için iplta kararı alındı. 

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

BUGÜN BUDO YOK MU?

BUDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruda, bugün 07.00 ila 19.00 saatlerinde yapılması planlanan İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas), Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) karşılıklı 14 deniz otobüsü seferinin iptal edildiği bildirildi.

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

İDO SEFERLERİ İPTAL Mİ?

İDO'dan yapılan açıklamada ise; 07:45 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy ve 12:00 Kadıköy-Yenikapı-Bandırma seferi olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading