Yandex Metrica

4 Aralık Pazartesi günü okul var mı? Hangi illerde okullar tatil? Yarın okul var mı, İstanbul, Ankara ve Bursa 

4 Aralık Pazartesi günü okul var mı? Hangi illerde okullar tatil? Yarın okul var mı, İstanbul, Ankara ve Bursa 

Aralık ayıyla birlikte soğuk ve yağışlı havalar etkisini iyice artırdı. İstanbul, Ankara ve Bursa'da okulların tatil olup olmayacağı merak edildi. Geçen hafta birçok kentte okulların tatil olması üzerine öğrenciler ve ebeveynleri, 4 Aralık'ta okullar var mı sorusuna cevap arıyor. Hafta içinde Bursa'da etkili olan lodos ve olumsuz hava şartları dolayısıyla okullar tatil edilmişti. Peki, 4 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi oldu?

Genel

27.01.2024, 11:17

4 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi sorusuna binlerce öğrenci yanıt arıyor. Hafta sonunun gelmesiyle birlikte yeni hafta da okullar tatil olacak mı merak ediliyor. 

Öğrenciler ve veliler, valilikler tarafından herhangi bir açıklama yapılıp yapılmadığına odaklandı.

Peki, 4 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi?

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

4 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Havaların iyice soğuması ve Meteoroloji'de gelen uyarıların ardından 4 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi sorusu araştırılıyor. Pazartesi günü için beklenen hava durumuna göre Muğla ve Aydın çevrelerinde şiddetli yağış bekleniyor. 

Diğer illerde ise herhangi bir olumsuzluk beklenmiyor.

Bu kapsamda, okulların tatil edilmesi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading