Yandex Metrica

4 Aralık Pazartesi elektrik kesintisi: İstanbul'da elektrik kesintisinin yapılacağı ilçeler açıklandı! 

4 Aralık Pazartesi elektrik kesintisi: İstanbul'da elektrik kesintisinin yapılacağı ilçeler açıklandı! 

BEDAŞ, İstanbul'da uzun bir süredir planlanmış bakım çalışmalarını sürdürüyor ve bu kapsamda 4 Aralık Pazartesi günü elektrik kesintilerinin yaşanacağı ilçe ve mahalleleri açıkladı. Yapılacak elektrik kesintilerini ALO 186 hattı üzerinden veya AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfasından öğrenebilirsiniz.

Genel

23.01.2024, 21:47

BEDAŞ, 4 Aralık Pazartesi günü planlı bakım ve arıza çalışmaları nedeniyle bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacağını söyledi. İstanbul'da 4 Aralık Pazartesi günü gerçekleşecek elektrik kesintileri, vatandaşların en fazla merak ettiği konular arasında yer alıyor.

İstanbul'un elektrik kesintisi yaşayacak ilçelerinin listesi, internet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor.

Peki, 4 Aralık Pazartesi günü elektrikler ne zaman yeniden gelecek? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek ve hangi ilçeleri etkileyecek?

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI

AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası'ndaki elektrik kesinti ve arıza işleriyle ilgilendiği, BEDAŞ'ın ise Avrupa Yakası'ndaki elektrik tedarik ve arıza işleri ile ilgilendiği biliniyor.

Planlı elektrik kesintileri hakkında İstanbul'un Anadolu Yakası'nda güncel bilgilere AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

target="_blank">ANADOLU YAKASI ELEKTRİK KESİNTİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

target="_blank">AVRUPA YAKASI ELEKTRİK KESİNTİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading