Yandex Metrica

29 Kasım M2 Yenikapı-Hacıosman metro saatleri | Metro saat kaça kadar var? Kaç dakikada gelir?

29 Kasım M2 Yenikapı-Hacıosman metro saatleri | Metro saat kaça kadar var? Kaç dakikada gelir?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 29 Kasım Çarşamba akşamı İngiltere'nin güçlü takımlarından Manchester United'i ağırlayacak. Bu zorlu karşılaşmada 50 bin kişi Rams Park'ta takımlarını destekleyecek. Maç günü metro seferlerine de düzenleme yapıldığı açıklandı. 29 Kasım M2 Yenikapı-Hacıosman metro saatleri ne zaman? Metro saat kaça kadar var? M2 Yenikapı-Hacıosman metrosu kaç dakikada gelir?

Genel

23.01.2024, 21:46

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray-Manchester United'ı 29 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da Rams Park Stadyumunda ağırlayacak. Zorlu mücadele öncesi Galatasaray'da hazırlıklar tamamlandı. Maçı tribünden izleyecek olan 50 bin tataftarın maça gidiş ve evlerine dönüşlerinde zorluk çekmemeleri için metro seferlerine düzenleme yapıldı. 

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

29 KASIM M2 YENİKAPI-HACIOSMAN METRO SAATLERİ

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda 29 Kasım Çarşamba bu akşam ek sefer düzenlenecek. Duyuru Metro İstanbul'dan geldi. Galatasaray Manchester United maçı nedeniyle Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda yarın akşam ek sefer yapılacak.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

29 KASIM YENİKAPI-HACIOSMAN METROSU SAAT KAÇA KADAR VAR?

29 Kasım'da 18.45-20.30 saatleri arasında M2 Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılak. 

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

SEYRANTEPE-YENİKAPI METRO KAÇ DAKİKADA GELİR?

Metro İstanbul'da gelen açıklamada "Maç sonrası ise taraftar yoğunluğu bitene kadar Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklarla aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri yapılacaktır." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading