Yandex Metrica

'2671'den geldim' diyen zaman yolcusu tarih verdi: O günlerde binlerce insan ölecek

'2671'den geldim' diyen zaman yolcusu tarih verdi: O günlerde binlerce insan ölecek

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden Eno Alaric isimli bir kişi 6 tarihe işaret etti ve o tarihlerde binlerce insanın öleceğini söyledi.

Genel

10.05.2024, 15:04

Zaman yolcusu olduğunu ve 2671'den geldiğini iddia eden bir gizemli sosyal medya kullanıcısı Eno Alaric, bu yıl meydana gelmesini beklediği kehanetler yayımladı. Alaric, bu yıl bir süper volkanın patlayacağını ve binlerce insanın hayatını kaybeceğini iddia etti. 

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

İLK KEZ KEHANETTE BULUNMUYOR

Geçmişte de Dünya ile ikiz gezegenler, uzaylı ziyaretçiler, farklı boyutlara açılan portallar hakkında kehanetlerde bulunan Alaric, zaman yolcusu olarak yayımladığı yeni kehanetler ile 26 binden fazla takipi topladı. 

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

İŞTE ZAMAN YOLCUSUNUN 2023 KEHANETLERİ

Zaman yolcusu, 2bin 700'den fazla beğeni alan videoda "DİKKAT! Benim gerçek bir zaman yolcusu olmadığımı düşünüyorsanız, 2023'te şu ana kadar meydana gelen Dünya'nın en büyük keşiflerini hatırlayın" dedi ve 2023'ün ilerleyen günlerine dair kehanetlerini şu şekilde sıraladı:

"4 Nisan: Eriyen buzullarda bir hıyarcıklı veba keşfedilecek, kontrol altına alınmadan önce 52 bin kişiye bulaşacak.

12 Mayıs: Mükemmel durumda bir dinozor yumurtası bulunacak, yumurtadan çıkan dinozorun ise 68-65 milyon yıl önce Kuzey Amerika'da yaşamış triceratops cinsi olduğu ortaya çıkacak.

4 Haziran: Okyanusun ortasında meydana gelen büyük bir deprem, Mariana Çukuru'ndan iki kat daha derin bir hendek açacak. Açıldığında nesli tükendiği sanılan birçok canlının dışarı çıkmasına neden olacak.

18 Temmuz: ABD'nin batısındaki süper volkan patlayarak gökyüzünü yoğun bir duman ve kül bulutuyla kaplayacak. ABD'nin her yerindeki patlamada ve gökyüzünü kaplayan kül ve dumanda yüzbinlerce insan ölecek.

24 Ağustos: Güney Amerika'da bizimkinden çok daha ileri teknolojiye sahip eski bir uygarlık bulunacak. 

18 Eylül: Afrika'dan gelen bir manyetik alan olacak ve o kadar güçlü olacak ki pusulalar kuzey yerine oraya yönlendirilecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading