Yandex Metrica

12 Şubat engelli maaşı yattı mı? 2024 engelli ve yaşlı aylıkları yattı mı?

12 Şubat engelli maaşı yattı mı? 2024 engelli ve yaşlı aylıkları yattı mı?

12 Şubat engelli maaşı yattı mı? 2024 engelli ve yaşlı aylıkları yattı mı? Milyonlarca kişinin merakla beklediği yaşlı ve engelli maaşlarına ilişkin açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Göktaş açıklamasında aylıkların hesaplara yatırıldığını belirtti. 

Genel

04.04.2024, 17:17

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan engelli ve yaşlı maaşlarına ilişkin flaş açıklama geldi. Göktaş yaptığı yazılı açıklamada yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının Şubat ayında hesaplara yatırılmasına başlandığını belirtti. Açıklamanın ardından 12 Şubat engelli maaşı yattı mı? 2024 engelli ve yaşlı aylıkları yattı mı? soruları ise bir kez daha gündeme geldi. 

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

12 ŞUBAT ENGELLİ MAAŞI YATTI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaşlı aylığı ile engelli aylığının ödemesini yaptıklarını belirtti.

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

YAŞLI VE ENGELLİ MAAŞ FARKI ÖDENDİ Mİ?

Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerinde yüzde 50'ye yakın artış olduğunu aktardı. Şubat ayı yaşlı ve engelli aylıklarını, ocak ayından kaynaklanan farkla birlikte ödediklerini bildiren Göktaş, bu ay 6,3 milyar lira tutarındaki aylıkları hesaplara yatırdıklarını kaydetti.

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

YAŞLI MAAŞI NE KADAR OLDU 2024?

Göktaş yapılan zam düzenlemesine ilişkin yaptığı açıklamada "Bu doğrultuda yaşlı aylığı 2 bin 348 liradan 3 bin 504 liraya yükselirken, yüzde 40-69 arası engelli oranına sahip vatandaşlarımızın aylıkları ve 18 yaş altı engelli yakını olanlara ödenen engelli yakını aylığı 1874 liradan 2 bin 797'ye çıktı. Yine yüzde 70 ve üzeri engelli raporu bulunan vatandaşlarımızın aylıkları da 2 bin 811 liradan 4 bin 196 liraya yükseldi." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading