Yandex Metrica

11 Eylül (Bugün) Ankara'da otobüsler bedava mı? EGO otobüsleri 11 Eylül Pazartesi ücretsiz mi? Ankara'da metro bedava mı?

11 Eylül (Bugün) Ankara'da otobüsler bedava mı? EGO otobüsleri 11 Eylül Pazartesi ücretsiz mi? Ankara'da metro bedava mı?

İstanbul'da 11 Eylül Pazartesi günü toplu taşımaların belli saatler arasında ücretsiz olacağının açıklanmasıyla gözler Ankara'ya çevrildi. 11 Eylül (Bugün) Ankara'da otobüsler bedava mı? EGO otobüsleri 11 Eylül Pazartesi ücretsiz mi? Ankara'da metro bedava mı? soruları Ankaralılar tarafından sıkça sorulmaya başlandı. İnternette yaptığımız araştırmada Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 11 Eylül Pazartesi gününe ilişkin ücretsiz veya indirimli ulaşım duyurusuna rastlamadık.

Genel

23.01.2024, 21:24

2023-2024 eğitim öğretim yılı uzun bir aranın ardından yeniden başlıyor. Milyonlarca öğrenci 11 Eylül Pazartesi günü ilk ders ziliyle birlikte okullarında olacak. 20 milyona yakın öğrenci ve 1 milyondan fazla öğretmen yeni eğitim öğretim yılında okullarındaki yerlerini alacak. Binlerce servis aracı trafiğe çıkacak ve kent içi trafiğinde artış yalanacak. Bazı illerimizde 11 Eylül Pazartesi günü toplu taşımaların ücretsiz hizmet vereceği açıklandı. Ülkemizin en kalabalık 2. kenti olan Ankara'da  yaşayanlar "11 Eylül (Bugün) Ankara'da otobüsler bedava mı? EGO otobüsleri 11 Eylül Pazartesi ücretsiz mi? Ankara'da metro bedava mı?" sorularına yanıt arıyor. 

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

ANKARA'DA BUGÜN 11 EYLÜL OTOBÜSLER BEDAVA MI?

2023-2024 yeni eğitim öğretim döneminde okullar 11 Eylül'de açılacak. İstanbul'da 11 Eylül'de toplu taşımaların ücretsiz olacağı açıklandı. Ancak Ankara'da toplu taşıamların ücretsiz olacağına dair bir duyuru gelmedi. Ankara'da 11 Eylül'de toplu taşımaların normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. Ankara'da 11 Eylül'de toplu taşımalara ilişkin daha fazla bilgi için EGO ile irtibata geçebilirsiniz. 

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

EGE OTOBÜSLERİ 11 EYLÜL'DE ÜCRETSİZ Mİ?

EGO toplu taşıma sisteminde yer alan otobüslerin 11 Eylül'de normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. Kent içi ulaşım bilgileri için Başkent 153 hattından bilgi sahibi olabilirsiniz. 

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 11 EYLÜLDE OTOBÜSLER BEDAVA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu taşıma araçları her sene olduğu gibi bu sene de okulların açılacağı ilk gün vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

EGO NEDİR?

Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü, Ankara'da Ulaşım hizmetleri veren Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir kuruluştur. 1 Ocak 1950'de Belediye Otobüs İdaresi bünyesine dâhil edilmiştir. 1950-2001 yılları arasında Ankara'ya havagazı (1990'lardan sonra doğalgaz[kaynak belirtilmeli]) ve elektrik dağıtımı da yapan kuruluş, bu hizmetlerin özelleştirilmesi ile birlikte günümüzde sadece otobüs, raylı sistem ve teleferik ile şehir içi toplu ulaşımı hizmeti vermektedir.

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

ANKARA İLÇELERİ NELER?

Akyurt, Altındağ,

Ayaş

Balâ

Beypazarı

Çamlıdere

Çankaya

Çubuk

Elmadağ

Etimesgut

Evren

Gölbaşı

Güdül

Haymana

Kahramankazan

Kalecik

Keçiören

Kızılcahamam

Mamak

Nallıhan

Polatlı

Pursaklar

Sincan

Şereflikoçhisar

Yenimahalle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading