Yandex Metrica

Sitede Ara

Gazze soykırımında son durum! Hamas açıkladı: İsrail talepleri kabul ederse Gazze'de 24 saat içerisinde ateşkes olacak!

Gazze soykırımında son durum! Hamas açıkladı: İsrail talepleri kabul ederse Gazze'de 24 saat içerisinde ateşkes olacak!

Siyonist İsrail, 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren Gazze'de ''Soykırım'' yapmaya devam ediyor. Siyonistler bugüne kadar Gazze'de 30 bin 228 kişiyi katletti, 71 bin 377 kişiyi ise yaraladı. AFP'de yer alan habere göre Hamas'tan ateşkes açıklaması yapıldı. Hamas, ''Gazze'der 24 ila 48 saat içerisinde ateşkes olabilir.'' ifadelerini kullandı.

Dünya

17.03.2024, 07:55

İsrail ablukasındaki Gazze'den yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Siyonist cephesinde büyük bir kriz yaşanıyor. Savaş Kabinesi Bakanı Benny Gantz, işgalci lider Netanyahu'nun bigisi dışında ABD'ye ziyaret gerçekleştirdi.

İşgalci Başbakan Netanyahu, Gantz'ın habersiz olarak ABD'ye ziyaret gerçekleştirmesine sert tepki gösterdi. Bu 'Habersiz ziyaret' işgalci İsrail cephesinde büyük bir depreme sebebiyet verdi. İşgalci basın Netanyahu'nun ''Küplere bindiğini'' aktardı.

Yunan profesör Charalambidis korktu: Erdoğan, Doğu Akdeniz'ü Türk denizi yapacak! Yunan profesör Charalambidis korktu: Erdoğan, Doğu Akdeniz'ü Türk denizi yapacak! Haberi Görüntüle

GAZZE'NİN MERKEZİNE GECE BOYUNCA HAVA SALDIRISI DÜZENLENDİ!

Filistin basınında çıkan haberlere göre, işgalci İsrail, Gazze'nin merkezine gece boyunca çok sayıda hava saldırısı düzenledi.

Filistin yönetiminin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, Gazze'ye gece boyunca düzenlenen hava saldırılarında, Gazze Şehri'nin kuzey kesimindeki evlere füze isabet etti.

Düzenlenen hava saldırılarına ilişkin ölü ya da yaralı sayısı henüz belirlenemezken, Gazze'nin merkezinde çoğu binanın kullanılamaz hale getirildiği aktarıldı.

Tren patladı, uçak düştü! Sadece bir günde yığınla asker savaş dışı kaldı Tren patladı, uçak düştü! Sadece bir günde yığınla asker savaş... Haberi Görüntüle

GAZZE SALDIRILARINA WASHINGHTON BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE PROTESTO!

İşgalci İsrail'in 7 Ekim 2023 tarihinde Gazze halkına yönelik başlattığı saldırılarda ciddi 'Sivil kayıpları' meydana gelirken, İşgalci İsrail dünyanın her tarafından yoğun protestolara maruz kalıyor. İsrail'in saldırıları durdurması için yapılan son protestonun adresi ABD'nin başkenti Washington D.C. oldu.

Başkent Washington'da toplanan yüzlerce kişilik kalabalık, İsrail'in Gazze saldırılarını ve ABD'nin saldırılara verdiği destek protesto edildi. Büyükelçilik önüne Filistin bayrakları ile gelen öfkeli kalabalık, "Özgür Filistin", "Refah’tan ellerinizi çekin", "ABD yardımlarını durdurun", "Nazizm=Siyonizm" pankartları eşliğinde büyükelçilik binasının önünde eylem gerçekleştirdi. Protesto sonrası yürüyüş yapan eylemciler, İsrail Büyükelçisi'nin evinin önüne giderek, protestolarına orada devam ettiler.

Netanyahu Refah'taki katliamı savundu: 'Rehinelerin dönmesi için yapıyoruz' Netanyahu Refah'taki katliamı savundu: 'Rehinelerin dönmesi için yapıyoruz' Haberi Görüntüle

HAMAS AÇIKLADI: GAZZE'DE 24 SAAT İÇERİSİNDE ATEŞKES OLABİLİR!

AFP'de yer alan habere göre Hamas, İsrail'in talepleri kabul etmesi halinde Gazze'de ateşkesin 24 ila 48 saat içerisinde mümkün olabileceğini açıkladı.

AFP'ye konuşan üst düzey Hamas yetkilisi şu ifadeleri kullandı;

''İsrail, yerlerinden edilmiş Filistinlilerin kuzey Gazze'ye geri gönderilmesi ve insani yardımın arttırılması da dahil olmak üzere Hamas'ın taleplerini kabul ederse, bu önümüzdeki 24 ila 48 saat içinde bir ateşkes anlaşmasının önünü açacaktır.''

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading