Yandex Metrica

Gaziosmanpaşa'da seçim gerginliği! AK Parti tekrar sayım talep etti: CHP kavga çıkardı

CHP'liler Gaziosmanpaşa’da oyların yeniden sayılmasını talep eden AK Partitilere saldırdı. Yaşanan tartışmalar salona hatta sokağa da sıçrarken polis müdahale etti. 

Gündem

13.04.2024, 03:26

31 Mart yerel seçimleri sona erse de seçim sonuçlarına itiraz süreci tam hızırla devam ediyor. 

1 Mayıs Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı, saat kaçta açılacak? (Mecidiyeköy, Gayrettepe, Zincirlikuyu, Taksim, Vezneciler, Haliç, Osmanbey) 1 Mayıs Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı, saat kaçta açılacak? (Mecidiyeköy,... Haberi Görüntüle

OY SAYIMI ENGELLENDİ

Bu kapsamda AK Parti dün Beykoz ve Gaziosmanpaşa'da, Cumhuriyet Halk Partisi ise Arnavutköy, Bahçelievler, Fatih, Pendik, Ümraniye ve Zeytinburnu'nda itiraz başvurusunda bulunmuştu. 

AK Parti'nin talebini değerlendiren Gaziosmanpaşa'da İl Seçim Kurulu Başkanlığı oyların yeniden sayılmasına karar vermişti.

Bugün saat 11.00 itibarıyla AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden 50'şer görevli ve İl Seçim Kurulu görevlileri huzurunda, oyların yeniden sayımına başlandı. 

Sonuçları takip etmek isteyen vatandaşlar oyların tutulduğu ve sayım işlemlerinin yapıldığı, Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi önünde beklemeye başladı.

Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi karara eklendi Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi... Haberi Görüntüle

CHP'LİLER AK PARTİLİLERE SALDIRDI

Gaziosmanpaşa’da oyların yeniden sayılmasını engellemek isteyen CHP’liler AK Partililere saldırdı.

CHP’li Engin Altay'ın oy sayımını engellemeye çalıştığı görüldü.

İstanbul'da elektikler ne zaman, saat kaçta gelecek 4 Mayıs? İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi İstanbul'da elektikler ne zaman, saat kaçta gelecek 4 Mayıs? İstanbul... Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ VEKİL: BUNA MÜSAADE ETMEYİZ

AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, "CHP'li arkadaşlar mahkeme kararının uygulanmaması için baskı yapıyor. Biz buna müsaade etmeyiz." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading