Yandex Metrica

Sitede Ara

Feyyaz Uçar'dan hakem isyanı: Hep aynı şeyler, hep aynı haksızlıklar

Feyyaz Uçar'dan hakem isyanı: Hep aynı şeyler, hep aynı haksızlıklar

Süper Lig'de 23. hafta Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'a karşı sahadan 1-0 maglup ayrıldı. Bunun üzerine  Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, hakeme isyan etti: "Hep aynı şeyler, hep aynı haksızlıklar. Aynı zamanda rakip takım da şikayetçi. Bunlar 3 nesil hakem. Dedelerinden büyüklerimiz çekti.'' dedi.

Spor

01.02.2024, 11:12

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'a karşı sahadan 1-0 maglup ayrıldı. Maçın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, açıklamlarda bulundu.

Image

Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir Haberi Görüntüle

''BU VAR'DA AVAR'DA NELER OLUYOR''

Feyyaz Uçar açıklamasında; "Niye VAR çağırıyor? Niye iptal oluyor? Bu VAR'da AVAR'da ne oluyor bunu anlamıyoruz. Biri de bizim için şu VAR kayıtlarını açıklasın. Hep aynı şeyler, hep aynı haksızlıklar. Aynı zamanda rakip takım da şikayetçi.

Her takıma lazım topçu: Her şeyini verdi ve sonu muazzam Her takıma lazım topçu: Her şeyini verdi ve sonu muazzam Haberi Görüntüle

''DÜZGÜN YÖNETİN, BU KADAR ZOR MU?''

Bunlar 3 nesil hakem. Dedelerinden büyüklerimiz çekti. Biz çocuklarından çektik. Hala çekmeye devam ediyoruz. Düzgün yönetin, bu kadar zor mu bu. Kazanan takımı tebrik ediyoruz ama bizim eleştirimiz sadece bugüne değil." dedi. 

Image

Ferdi Kadıoğlu imzayı attı! Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ferdi Kadıoğlu imzayı attı! Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu hangi takıma... Haberi Görüntüle

''HAKEMLERDEN GOL YİYEN TAKIMIZ BİZ''

Uçar sözlerinin devamında; "Oyuncumuzun yan bağları kopuyor.  Rebic'e arkadan kasti tekme var. Kırmızı yok. Geçen hafta da söyledim. Hakemden gol yiyen takımız biz Beşiktaş olarak.

Beşiktaş'ın gözdesinde müjde: Sezon sonunda boşa çıkıyor Beşiktaş'ın gözdesinde müjde: Sezon sonunda boşa çıkıyor Haberi Görüntüle

''BU AİLE HAKEMLERİNDEN KURTULALIM ARTIK''

Konuşmak istemiyoruz ama rica ediyoruz. Artık yeter. Geçen hafta söylediğimiz gibi, bu hafta yönetim kurulunda toplantı yapacağız. Eski bir hakem arkadaşımız bize rapor sunacak. Bundan sonra bunları kamuoyu ile paylaşacağız. Beşiktaş takımının düzgün yönetime ihtiyacı var. Bu aile hakemlerinden kurtulalım artık." ifadelerini kullandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading