Yandex Metrica

Sitede Ara

Eskişehir zamanı! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da olacak: İlçe belediye başkan adayları belli olacak

Eskişehir zamanı! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da olacak: İlçe belediye başkan adayları belli olacak

İstanbul, Ankara, İzmir ilçe adaylarının belli olmasıyla beraber AK Parti'de gözler Eskişehir adaylarına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Cumhur İttifakı heyeti Eskişehir'de 14 ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak. 

Gündem

10.02.2024, 11:01

Türkiye adım adım yerel seçimlere doğru ilerliyor. Dün 27 Ocak'ta İzmir'in ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ise Eskişehir adaylarını açıklayacak. 

19 Mayıs hangi güne denk gelecek? 19 Mayıs özel sektöre tatil mi? 19 Mayıs hangi güne denk gelecek? 19 Mayıs özel sektöre... Haberi Görüntüle

ESKŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLACAK

Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde sandıktan büyük bir zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti heyeti gözünü 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere dikti. İstanbul, Ankara, İzmir adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ise Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıklaycak.

Siber dolandırıcılara darbe! 62 milyonluk vurgun önlendi çok sayıda kişi gözaltına alındı Siber dolandırıcılara darbe! 62 milyonluk vurgun önlendi çok sayıda kişi... Haberi Görüntüle

PROGRAM SAAT 14:00'DA BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlik edeceği ve adaylarını açıklayacağı Eskişehir programı bugün saat 14:00'da yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 ilçe adayını açıklamak için bugün kente gelecek. Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Nebi Hatipoğlu açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading