Yandex Metrica

Emekliye seyyanen zam müjdesi! Kulislerden son dakika bilgisi sızdı: O tarihte netlik kazanacak

Emekliye seyyanen zam müjdesi! Kulislerden son dakika bilgisi sızdı: O tarihte netlik kazanacak

Sosyal devlet kapsamında vatandaşlarının yanında olmaya devam eden Türkiye Cumhuriyeti emekli maaşlarına yeni düzenlemeye gitmeyi planlıyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi yöneticilerine seyyanen zam emri verdiği bildirildi. Ankara kulislerinden sızan bilgi 16 milyon emekliyi heycanlandırmaya yetti.

Ekonomi

26.04.2024, 23:25

"2024 yılı emeklilerin yılı" olacak diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 emekli vatandaşa yeni müjdeler vermeyi planlıyor. Son olarak en düşük emekli maaşını 10 bin TL'ye çeken Erdoğan, Ordu mitinginde de bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseldiğini duyurmuştu. 

Bakan Göktaş canlı yayında müjdeyi verdi! Evlilik kredisinde ilk ödeme tarihi belli oldu Bakan Göktaş canlı yayında müjdeyi verdi! Evlilik kredisinde ilk ödeme... Haberi Görüntüle

EMEKLİYE SEYYANEN ZAM MÜJDESİ

Bu kadar da yetmez diyerek kurmaylarına seyyanen zam çalışmalarına başlayın talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı Ankara kulislerinde dillenmeye başladı. Konuya dair açıklama yapan SGK Uzmanı Özgür Erdursun, ekonomi yönetiminin derinlemesine çalışmalar yaptığını belirterek, aldığı bir duyumu paylaştı ve seyyanen zam olabileceğini aktardı.

New York Times'tan piyasaları alevlendirecek altın tahmini: Varını yoğunu satan altına yönelecek New York Times'tan piyasaları alevlendirecek altın tahmini: Varını yoğunu satan... Haberi Görüntüle

SEYYANEN ZAM NE ZAMAN GELECEK?

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği seyyanen zamma ilişkin açıklama yapan Özgür Erdursun, "Emekli aylıklarına 2 bin, 3 bin, 4 bin lira seyyanen artış gelebilir" ifadelerini kullandı. Ankara kulislerinde seyyanan zam çalışmalarının başladığına dair duyumlar aldığını dile getiren Erdursun, "Seçimlere kadar tekrar yine cumhurbaşkanı bir açıklama yapabilir." dedi. 

2024'te en çok hangi araba satıldı? En çok satılan otomobil markası modeli hangisi? 2024'te en çok hangi araba satıldı? En çok satılan otomobil... Haberi Görüntüle

MART AYI KRİTİK

Emeklilerin maaş düzenlemesine ilişkin çalışmaların hızlandığını ifade eden uzman isim, emekli maaşlarına Mart ayında bir düzenleme yapılabileceğini iddia etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading