Yandex Metrica

Sitede Ara

Emeklilere 2024'te ek zam olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası emeklilere mesajlar

Emeklilere 2024'te ek zam olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası emeklilere mesajlar

Milyonlarca emekli maaşlarına ek zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Bıu konuda gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya çevrildi. Erdoğan, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli değil. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Ekonomi

16.03.2024, 09:25

Emekliler, maaşlarına ek zam yapılıp yapılmayacağına dair merak içinde. Bugün toplanan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli değil. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Bilim insanlarının uçağını düşürdüler fakat engelleyemediler: O bölgemizde bulunan uranyum rezervi Türk Donanmasına katkı sağlayacak! Bilim insanlarının uçağını düşürdüler fakat engelleyemediler: O bölgemizde bulunan uranyum... Haberi Görüntüle

"17-18 BİN DÜZEYİNDE OLMALI"

Konuyla ilgili görüşlerini beyan eden ekonomist Muhammet Bayram, temmuzdan önce bir ara zam formülünün gerekli olduğunu belirtti. Temmuz ayından önce ek zam yapılmasını beklediğini belirten Bayram, "Ara düzenleme olmazsa temmuzda olması gereken maaş 17-18 bin düzeyindedir. Şu anda ara dönemde bir artış olmazsa en düşük maaş olan 10 bin TL’nin 17-18 bin TL arasında yükselmesini bekliyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Loading