Yandex Metrica

Vatandaş ete doyacak! Et ve kıyma fiyatlarına dev indirim müjdesi: Bakın kaç liraya düştü? Güncel et fiyatları ne kadar?

Vatandaş ete doyacak! Et ve kıyma fiyatlarına dev indirim müjdesi: Bakın kaç liraya düştü? Güncel et fiyatları ne kadar?

Vatandaşın yüzünü güldürecek karnını doyuracak cebini rahatlatacak indirim geldi... Et ve kıyma fiyatlarına indirim uygulanacağı müjdesi ESK tarafından geldi.

Ekonomi

07.02.2024, 15:33

Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan indirim açıklaması ile birlikte kırmızı et fiyatları 150 TL düştü. Kırmızı ve et fiyatlarına gelen indirimin ardından güncel fiyatlar tek tek paylaşılmaya başladı.

Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Haberi Görüntüle

İNDİRİM MÜJDESİ

Et ve Süt Kurumu tarafından geldi. 350 TL’yi gören kırmızı et fiyatlarına sonunda indirim müjdesi de verildi. İçinde bulunduğumuz ayı içerisinde geçtiğimiz günlerde 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvandan elde edilecek satışların gerçekleştiği bu doğrultuda kırımızı et fiyatları birebir bu durumdan olumlu bir şekilde etkilemiş oldu.

Emekliye 15 bin TL bayram ikramiyesi: Cumhurbaşkanı onay verdi: Hesaplara yatırılacak Emekliye 15 bin TL bayram ikramiyesi: Cumhurbaşkanı onay verdi: Hesaplara... Haberi Görüntüle

KIRMIZI ET 150 TL'YE DÜŞECEK

Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklama ile birlikte kırmızı et fiyatları 150 TL düşerek kıymanın kilosu 200 ila 210 TL raflarında yerini almaya başlarken, kuşbaşının kilosu da 220 ila 230 TL civarında satışa sunulmaya başladı. Bu şekilde de kırmızı et fiyatlarında 150 TL civarında indirim yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading