Yandex Metrica

Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak!

Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak!

Altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ismi İslam Memiş kimsenin beklemediği bir tahminde bulundu. Ons altın fiyatlarında yaşanan gelişmeleri değerlendiren uzman isim gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında düşüşün devam edebileceğini belirtti.

Ekonomi

24.04.2024, 14:59

Ons altın fiyatlarında yaşanan gerilmeme sonrası rengini kırmızıya döndüren gram altın ve çeyrek altına ilkişkin İslam Memiş'ten yatırımcıları tedirgin eden bir açıklama geldi. 

İlk adım atıldı: 500 milyon euroluk dev projeye Türk imzası! İlk adım atıldı: 500 milyon euroluk dev projeye Türk imzası! Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Manipülasyonun piyasayı etkilediğini belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ismi İslam Memiş,  öngörülerde bulunmanın zor olduğunu vurguladı. Ancak, savaş ortamından çıkılmasıyla altın fiyatlarında beklenen düşüşün yaşandığını söyledi.

Açıklamalarına devam eden İslam Memiş, geçtiğimiz haftalarda ons altının 2341 dolar seviyesine yükseldiğini anımsatarak, yaşanan hızlı düşüşün teknik bir boyutta olmadığını, kriz ortamıyla ilişkili olduğunu belirtti

Ayrıca İslam Memiş, Yeni bir savaş ortamının oluşması halinde dikkat edilecek noktanın 2380 dolar olduğunu ancak mevcut yumuşama sürecinin devam etmesi durumunda ons altının, ihlal ettiği tüm seviyelere geri dönebileceğini ve 2200 dolar sınırını yeniden test edebileceğini dile getirdi.

İstanbul ve Ankara'da simit fiyatları ne kadar 2024? İşte güncel simit, poğaça fiyatları İstanbul ve Ankara'da simit fiyatları ne kadar 2024? İşte güncel... Haberi Görüntüle

YATIRIMCI İÇİN TARİHİ ALIM FIRSATI 

Altın yatırımcıları için tarihi fırsatların kapıda olduğunu belirten Memiş, altın fiyatlarında yılın geri kalan bölümünde yükseliş beklentisinin güncelliğini koruduğunu söyledi.

Sözlkerine devam eden Memiş, yaşanan düşüşlerin gelecek için büyük bir alım fırsatı sunduğunu vurguladı. Ayrıca Memiş yatırımcılara paniğe kapılmamaları ve düşüşleri fırsata çevirmeyi öneren Memiş, düşüşlerin ardından hızla yükselişe geçileceğini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading