Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü ekonomist yatırım sırrını açıkladı: Bu fiyattan gözünüz kapalı alın! 2 ay sonra paraya para demeyeceksiniz!

Ünlü ekonomist yatırım sırrını açıkladı: Bu fiyattan gözünüz kapalı alın! 2 ay sonra paraya para demeyeceksiniz!

Altın fiyatlarındaki düşüş bitti denebilir. Altın tekrardan yukarı yönlü hareket etmeye başlarken, ekonomistler arka arkaya 'Alım fırsatı', 'Sakın kaçırmayın' tavsiyelerinde bulunuyor. İslam Memiş, 'Altın alın bu fırsat kaçmaz.' dedi.  

Ekonomi

11.05.2024, 14:47

ABD Merkez Bankası FED'in faiz indirme kararını bekleyen para piyasaları, faizin yükseltilebileceğine yönelik çıkan haberler ile tekrardan hareketlenmeye başladı. Altın yatırımcıları günlük olarak altın piyasalarını takip etmeye devam ediyor. Kapalıçarşı'da 2 bin 420 liradan gram altın, 4 bin 14 liradan ise çeyrek altın satılıyor.

Emekliye gıcır gıcır ek ikramiye: 4A 4B 4C'li o tarihte ödeme alacak Emekliye gıcır gıcır ek ikramiye: 4A 4B 4C'li o tarihte... Haberi Görüntüle

ALTIN SUDAN UCUZ!

''Ons altın yeniden sınırlıda olsa yükselmeye başladı. Dolar kurunda kıpırdama olmadığı için gram yatırımcısı ons altın takip edecek.'' ifadelerini kullanarak yatırımcılara müjdeli haberi veren İslam Memiş, ''Şu anda altın çok ucuz. ‘Altın alınır mı?’ derseniz ‘evet’ derim. Risk endişesi ile piyasayı hareketlendirmeye çalışıyorlar. Altın fiyatlarında gerilemeler zaman zaman oluyor. 3 hafta önce 2 bin 730 lira olan gram altın 310 lira gerileyerek 2 bin 420 lira seviyesine geldi. Kar satışları olunca gram altında düşüyor. Kar satışları devam edecek yıl içerisinde.'' dedi.

Emekli destek paketinin içinde yok yok: Ücretsiz tatil, trende indirim, eczane, giyim, market alışverişi ve çok daha fazlası Emekli destek paketinin içinde yok yok: Ücretsiz tatil, trende indirim,... Haberi Görüntüle

ALIM FIRSATI ALTIN PİYASASINDA BAŞLADI

Memiş, ''Yıllık yükselişe baktığımız zaman 3 bin TL gram altın için radarımızda olacak. Bundan sonraki süreçte ons altında 3 bin dolar seviyesini takip edeceğiz. Savaş riski ve Merkez Bankalarının faiz indirme süreçleri ons altında pozitif yönde etkilemeye devam edecek. Temmuz ayından itibaren yeni rekorları görmeye başlayacağız. Altın fiyatları bu kadar baskılanmışken bunları alım fırsatına çevirmek lazım.'' ifadelerini kullanırken yatırım fırsatının kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading