Yandex Metrica

SSK, SGK VE BAĞ-KUR emeklilerine müjde! 1000 TL ek ödeme geliyor

SSK, SGK VE BAĞ-KUR emeklilerine müjde! 1000 TL ek ödeme geliyor

Emekli ve kamu personeli memurların 2022 maaş zammı için beklediği enflasyon rakamları -TÜİK tarafından açıklandı. Enflasyon senelik veride yüzde 36.08 olarak belirlendi. Bu senenin ikinci 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 18:35

Milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği zam açıklamasının ardından emeklilerin gözü bankaların sağlamış olduğu promosyon ödemelerine çevrildi ve yapılacak olan ödeme ayrıntıları araştırılmaya başlandı. İşte onlardan birini sizler için hazırladık. Emekli vatandaşlar bankalar tarafından açıklanan promosyonlardan uygun gördüklerini seçip emekli maaşını 3 yıl alma sözü vermeleri halinde 1000 tl'ye kadar ödeme alacağı bildirildi.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

1000 LİRAYA KADAR PARA VERİLİYOR

Bu promosyon kampanyası Kuveyt Türk tarafından duyuruldu. Bu doğrultuda emekli maaşını Kuveyt Tür Bankası’ndan almayı düşünen yurttaşlar için 1000 TL’ye kadar promosyon olanağı sunulduğu belirtilerek maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emekli yurttaşlara geri ödemesiz promosyon verileceği duyuruldu. İlk defa emekli promosyonu alacak vatandaşların 3 senelik taahhüt ile beraber emekli maaşına ek 1000 TL’ye varan promosyonu Kuveyt Türk Bankası’ndan alabileceği gibi bu ödemeler emeklilerin hesabına 3 gün içerisinde geçecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu:  Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Haberi Görüntüle

YAPILAN ÖDEME TUTARLARI

Emekli vatandaşların, promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 sene boyunca Kuveyt Türk aracılığı ile alacaklarına dair müracaatta bulunmaları yeterli oluyor. Bunun beraberinde promosyon tutarları da şöyle paylaşıldı:

1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL

1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL

2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi

Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu dolar beklentisi ne? Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu... Haberi Görüntüle

PROMOSYON BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru koşulları ise şöyle paylaşıldı:

Emeklilerimizin promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 sene boyunca bankamız alacaklarına dair müracaatta bulunmaları yeterlidir.Emekli maaşını bankamıza yeni taşıyan müşterilerimiz maaşlarını en az 1 defa bankamızdan satın aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterilerimizse beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını müteakip 3 iş günü sonrasında ödeme müşterimizin hesabına gerçekleştirilmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading