Yandex Metrica

Son dakika: Devletten dev destek! İsteyene 300 bin TL isteyene 30 bin TL ödeme yapılacak! Üst limit belirlendi

Son dakika: Devletten dev destek! İsteyene 300 bin TL isteyene 30 bin TL ödeme yapılacak! Üst limit belirlendi

KOSGEB, afetzedelerin geçici barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni bir program başlatarak deprem bölgesindeki KOBİ ve sanayici esnafa 300 bin liraya kadar geri ödemesiz konteyner desteği sağlayacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:38

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, önemli bir sorun olan geçici barınmaya yönelik KOSGEB ile yeni bir desteği hayata geçirdiklerini açıkladı. Bakan Varank “Kendi konteynerini alıp içinde çalışanını yerleştirmek isteyen ya da kendisi yaşamak isteyen KOBİ’lerimize konteyner başına 30 bin liraya kadar ve 10 konteynere kadar destek veriyoruz.” dedi.

Sudan ucuz arsalar peynir ekmek gibi kapışılacak: Ayrıca hepsi KDV'den muaf: Acele edin ilk satış yarın Sudan ucuz arsalar peynir ekmek gibi kapışılacak: Ayrıca hepsi KDV'den... Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİ İÇİN GEÇERLİ OLACAK 

KOSGEB’in özellikle deprem bölgesindeki yetişmiş iş gücünün farklı şehirlere göç etmesini önlemek amacıyla İşletme Geliştirme Destek Programı kapsamında Afet Dönemi Yaşam Alanı Desteği başlattı. Destek programı, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen il ve ilçeler için hayata geçirilecek. 

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Bankaların Mayıs 2024 ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti: İşte bankaların güncel faiz limitleri... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Bankaların Mayıs 2024 ihtiyaç kredisi... Haberi Görüntüle

KOSGEB DESTEĞİ

Olağanüstü Hal döneminde alınmış olmak kaydıyla en fazla 10 konteyner için destek ödemesi yapılacak. KOSGEB desteği kapsamında alınan konteynerler bir yıl süresince satılamayacak veya devredilemeyecek. OSB veya KSS yönetimlerinin uygun görmesi halinde konteynerler yer değiştirebilecek.

Asgari ücrete tarihi zam! O isim kulis bilgisi aldım diyerek duyurdu: Son söz Erdoğan'da Asgari ücrete tarihi zam! O isim kulis bilgisi aldım diyerek... Haberi Görüntüle

30 BİN LİRA GERİ ÖDEMESİZ

Sanayiciler, satın aldıkları her bir konteynere 30 bin lira geri ödemesiz destek alacak. 10 konteynerde üst limit 300 bin liraya çıkacak. Deprem sonrası Konteyner alımı yapanlar, desteğe daha sonra başvursa da destekten faydalanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading