Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Göktaş müjdeyi verdi: 150 bin TL faizsiz evlilik kredisinde ödeme tarihi belli oldu

Bakan Göktaş müjdeyi verdi: 150 bin TL faizsiz evlilik kredisinde ödeme tarihi belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 150 bin TL evlilik kredisi ödemelerinin ne zaman başlayacağına dair konuştu. Bakan Göktaş, ''Sıfır faizli 150 bin TL'lik evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemeler Mayıs ayı içerisinde yapılacak.'' dedi.  

Ekonomi

13.05.2024, 08:52

Merakla beklenen faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihi belli belli oldu. Konuya ilişkin açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Bakan Göktaş, 150 bin TL faizsiz kredi ödemeleri için mayıs ayını işaret etti. 

Bakan Göktaş, Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanı Janos Csak'ın katılımıyla düzenlenen Türkiye ile Macaristan'ın Aile Yapısının Güçlendirilmesine Yönelik Özgün Yaklaşımlar Paneli'nde konuştu.

Bakan müjdeyi verdi: 19 Mayıs'ta raylı sistem ücretsiz olacak! Bakan müjdeyi verdi: 19 Mayıs'ta raylı sistem ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİNDE ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU

Aile ve Gençlik Fonu kapsamında tesis edilen 48 ay vadeli faizsiz 150 bin TL’lik evlilik kredisine ilişkin konuşan Bakan Göktaş, ''Sıfır faizli 150 bin TL'lik evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemeler Mayıs ayı içerisinde yapılacak.'' dedi.

Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi ceza ile karşı karşıyasınız Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi... Haberi Görüntüle

''ÖDEMELERİ MAYIS AYI İÇERİNDEN YAPACAĞIMIZIN MÜJDESİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM''

''Gençlerimizin aile kurmalarını desteklemek ve onları her türlü sosyal riske karşı korumak için Aile ve Gençlik Fonunu kurduk. Bu fonla genç çiftlerimize faizsiz kredi desteği sağlıyoruz.'' diyen Bakan Göktaş, ''Bu vesileyle Mayıs ayı içerisinde başvuruları kabul edilen gençlerimizle ödemeleri yapacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin verilmeyecek! Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin ... Haberi Görüntüle

FAİZSİZ KREDİDEN KİMLER YARARLANACAK?

Peki 48 ay vadeli faizsiz 150 bin TL’lik evlilik kredisinden kimler faydalanabilecek? Faizsiz evlilik kredisinden asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan bölgedeki gençler bu krediden öncelikli olarak yararlanacak. Daha sonra ilerleyen zamanda program Türkiye genelindeki tüm gençleri kapsayacak.

Evlilik kredisi tarihleri belli oldu mu? 150 bin evlilik kredisi ne zaman hesaplara yatacak? Evlilik kredisi tarihleri belli oldu mu? 150 bin evlilik kredisi... Haberi Görüntüle

TAAHHÜT ŞART

Ayrıca programdan faydalanmak isteyenlerin bakanlık tarafından evlilik öncesi ve sonrası sunulacak eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanmayı taahhüt etmesi gerekiyor.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading