Yandex Metrica

Mutfakların vazgeçilmezi ayçiçek yağında dikkat çeken bir indirim yapıldı.

Mutfakların vazgeçilmezi ayçiçek yağında dikkat çeken bir indirim yapıldı.

Mutfakların vazgeçilmezi ayçiçek yağında kaçırılmayacak bir indirim yapıldı. Ayçiçek yağı stoklarını doldurmak için mükemmel fırsatı sakın kaçırmayın.   

Ekonomi

19.03.2024, 18:25

Sıvıyağ, şüphesiz ki mutfakların en sık kullanılan gıda malzemeleri arasında yerini alıyor. Ancak geçtiğimiz yıllarda Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş sonrasında yağ fiyatları hızlı bir şekilde fiyatı en çok artan ürünlerin başında yer almaya başladı. 

Sıvıyağda bayram öncesi dev indirim haberi Migros’tan geldi. Migros, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında sıvıyağda bayram öncesi yapılan indirimi duyurdu! Yüzde 38 indirimle satılan sıvıyağ indirimli fiyatı ile büyük beğeni topladı.

Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye denk Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye... Haberi Görüntüle

FİYATI DÜŞTÜ

Reklamlara da çıkan Sırma Ayçiçek yağı 2 litresi 127,90 TL2den 79,90 TL’ye düştü. Litresinin 39,95 TL’ye geldiği sıvıyağdaki indirimi gören şaşıp kalıyor! İndirimden yararlanmak isteyenlerin online olarak da sipariş edebileceği belirtildi.

4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları neler? 4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları... Haberi Görüntüle

SİPARİŞ İKİ ADETLE SINIRLI 

Ancak Migros’un sitesinde yer alan bilgilendirmede “Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi, teslimatı gerçekleştirecek mağazanın stok, fiyat ve kampanya bilgilerine göre belirlenmektedir” açıklaması yapıldı.

Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro destek... Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro... Haberi Görüntüle

SATIŞLAR BAŞLADI

İndirimli ürün almak isteyenlerin en sık tercih ettiği marketlerin başında gelen Migros'taki sıvıyağ indiriminin ne kadar süre devam edeceği henüz bilinmiyor. İndirimden yararlanmak ve bu dev fırsatı kaçırmak isteyemeyenlerin en kısa sürede marketlerden ya da Migros Sanal Market üzerinden ürünü temin edebilecekleri belirtildi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading