Yandex Metrica

Uzman isim 'dikkatli olun' diyerek tüm yatırımcıları uyardı! Bu hafta kendinizi hazırlıklı olun: Altın çok sert düşecek!

Uzman isim 'dikkatli olun' diyerek tüm yatırımcıları uyardı! Bu hafta kendinizi hazırlıklı olun: Altın çok sert düşecek!

Uzman isimden yatırımlarını altına yapan vatandaşlar için dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Uzman isim özellikle o tarihte “dikkatli olun” diyerek tüm yatırımcıyı tek tek uyardı. 

Ekonomi

04.05.2024, 19:36

Yaptığı açıklamalarlayatırımcuların yakından takip ettiği ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılar için dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Yatırım araçları hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alan uzman isim altının önümüzdeki hafta sert düşüşecek uyarısında bulundu. 

İstanbul'daki doğalgaz rezervinin ilk ateşi yandı: 300 milyon metreküp dağıtıma hazır İstanbul'daki doğalgaz rezervinin ilk ateşi yandı: 300 milyon metreküp dağıtıma... Haberi Görüntüle

UZMAN İSİMDEN HERKESE UYARI 

Ortadoğu'da gerilimin hat safhada olduğunu belirten Geçer, altın ve kripto para da yaşanan dalgalanmaların devam edip etmeyeceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yatırımcıların varlıklarına hangi araca yöneltmesi gerektiği ile ilgili uyarılarda bulundu. 

Türkiye'nin hamlesi ekonomilerini sarstı: İsrailli esnaflar kepenk kapatmak üzere Türkiye'nin hamlesi ekonomilerini sarstı: İsrailli esnaflar kepenk kapatmak üzere Haberi Görüntüle

ONS ALTINDA SON DURUM

Ons altının 3.200 ve 3250 dolar aralığında olabileceğini vurgulayan Geçer, kısa vadede geri çekilme beklentisi olduğunu söyledi. Gümüşte dikkat çekici bir potansiyel olduğunu vurgulayan uzman isim 36 dolar seviyesine doğru ilerleyeceğini aktardı.

Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç sahiplerine müjdeli haber Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç... Haberi Görüntüle

SERT DÜŞÜŞE GEÇECEK

Bitcoin ile ilgili tahminlerini de paylaşan Selçuk Geçer, 2 yıl sonra 1 milyon dolar aralığında olabileceğini aktardı. Geçer, “Kısa vadede, yaklaşık 60-61 bin dolara doğru bir geri çekilme olacağını hissediyorum. Bu hafta dikkatli olmakta fayda var, sert bir geri çekilme hareketi görebiliriz." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading