Yandex Metrica

İŞÇİ MAAŞ ZAMMINDA SON DAKİKA: 15500 liralık ödeme! Haziran’da hesabınızda… Asgari ücret ve emekli memur maaş zammı ne kadar olacak?

İŞÇİ MAAŞ ZAMMINDA SON DAKİKA: 15500 liralık ödeme! Haziran’da hesabınızda… Asgari ücret ve emekli memur maaş zammı ne kadar olacak?

Seçimler geride kalırken milyonlarca emekli, asgari ücretli ve kamu işçileri maaşlarına yapılacak zamlarla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İşte yeni maaş zamlarına ilişkin detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri geride kalırken Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı rakiplerini geride bırakarak oy kullanan en az her iki kişiden birinin oyunu alarak zafer ilan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise ülkeyi 5 yıl daha yönetme imkanına kavuştu. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni isimleri henüz belirlenmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerden önce açıkladığı maaş zamlarının ise ivedilikle maaşlara yansıtılması bekleniyor. 

Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur ve emekliyi temmuzda bekleyen zam oranı Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur... Haberi Görüntüle

KAMU İŞÇİLERİNE ZAM 

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerden önce yaptığı açıklamada kamuda çalışan yüz binlerce kamu çalışanına müjde vererek maaşlara yüzde 45 oranında zam yapıldığını bildirdi. Buna göre kamuda çalışan işçiler artık en düşük 15500 lira maaş alacak. 

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE KADAR?

Her fırsatta çalışanları enflasyona ezdirmeyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerden önce yaptığı açıklamada asgari ücretlileri memnun edecek bir zam oranı yapılacağını kaydetti. Erdoğan'ın bu açıklaması ve enflasyon oranlarını göz önüne alan uzman isimler asgari ücretin 11 bin ile 13 bin arasında bir rakama konumlandırılacağını kaydediyor. 

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK? 

Emekli maaşları seçimlerden hemen önce 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya her bayramdan önce yatırılan ikramiyeler ise bin 100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Milyonlarca emekli maaşların Temmuz ayından itibaren bir daha zamlanmasını bekliyor. Hükümet kanadından bu yönde açıklamalar yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading