Yandex Metrica

İhtiyaç sahiplerine yılın müjdesi! 700 TL lik gıda yardımı yapılacak! Hemen başvurun

İhtiyaç sahiplerine yılın müjdesi! 700 TL lik gıda yardımı yapılacak! Hemen başvurun

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yılın müjdesi geldi. Devlet tarafından dar gelirli vatandaşlara büyük destekler gelmeye devam ediyor. Her yıl devlet tarafından düzenli bir şekilde 52 farklı destek ödemesi sağlanıyor.

Ekonomi

15.02.2024, 13:28

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlar gıda yardımının olup olmadığını internette araştırırıken, az önce ihtiyaç sahiplerine yılın müjdesi geldi. Sosyal yardım ödemesi kapsamında 700 TL’lik gıda yardımı yapılıyor. PTT üzerinden verileceği de açıklandı.

Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu sahiplerini uyardı! Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu... Haberi Görüntüle

700 TL'LİK GIDA YARDIMI YAPILACAK

Devlet tarafından sağlanan sosyal yardım paketleri kapsamında ödemeler düzenli olara yatırılmaya devam ediyor. Öğrenci bursları, yaşlı yardım ödemesi, gıda yardımları gibi çeşitli yardım ödemeleri yapılıyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü de dar gelirli vatandaşlara 700 TL’lik bir gıda desteği vereceğini açıkladı. Bu destek kapsamında yardım başvuruları başladı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların sosyal güvencesinin olmaması gerekmektedir. 

Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Haberi Görüntüle

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

İŞTE, GIDA YARDIMI BAŞVURUSU

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  gıda yardımı ile ilgili detaylar internette arama motorlarından araştırılıyor. Kızılay ve e-Devlet Kapısı'ndan kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvuru sonucunun olumlu olması durumunda PTT aracılığıyla her ay düzenli olarak ödeme alacaksınız. Ek olarak kuru gıda yardımı ve birçok farklı yardımlar da yer alıyor. Bunun için de Vakıflar Genel Müdürlüğü aşevi ve kuru gıda hizmeti başvuru formülünün doldurulması gerekir.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün dar gelirli vatandaşlar için sağladığı bu 700 TL’lik gıda desteği için başvurular başladı. Başvuru yapmak isteyenler için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

>VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURU GIDA YARDIMI HİZMETİNE DAİR DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading