Yandex Metrica

Hem eviniz hem içiniz ısınacak! Aile Bakanlığı'ndan şartsız 3.500 TL nakit doğal gaz desteği! Son başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Hem eviniz hem içiniz ısınacak! Aile Bakanlığı'ndan şartsız 3.500 TL nakit doğal gaz desteği! Son başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kış aylarındaki doğalgaz tüketimini ve enflasyonda yaşanan artış nedeniyle vatandaşlara 3 bin 500 TL koşulsuz nakit ödeme desteği yapacağını duyurdu. İşte başvuru tarihi ve detayları...  

Ekonomi

26.03.2024, 17:20

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşlar için kış aylarında kullanımı artan doğal gaz ihtiyacını göz önünde bulundurarak, ''Doğal Gaz Tüketim Desteği'' proramı kapsamında nakit ödeme sağlayacak.

Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç sahiplerine müjdeli haber Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç... Haberi Görüntüle

AİLE BAKANLIĞINDAN 3 BİN 500 TL DESTEK

Verilen desteklere bir yenisi daha eklenirken, artan enflasyon ve temel  ihtiyaçların maliyetleride göz önünde bulunduruldu. Kış aylarında soğuk havaların giderek artmasıyla birikte Aile Bakanlığı 3 bin 500 TL sosyal yardım ödemesi gereçekleştirecek.

Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir gelişme olabilir dedi Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir... Haberi Görüntüle

DOĞAL GAZ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU TARİHLERİ

Ödemelerin Mart ayından sonra Nisan ve Mayıs ayında yatırılıp yatırılmayacağı merak edilirken, 2023 Ekim ayında başlayan doğal gaz desteklerinin Mayıs 2024 tarihine kadar süreceği öğrenildi. 

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

DOĞAL GAZ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Doğal gaz desteği başvuruları nasıl yapılır? sorusunu araştıran vatandaşlar ise E- Devlet üzerinden T.C kimlik ve şifre bilgilerini girerek ''Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti'' kısmından müracaat edebilecek. 

Doğal gaz başvuruları onaylandıktan sonra ise ödemeler PTT'den alınabilecek. Ayrıca PTT kart ile sıra beklemeden ATM'lerden kolayca nakit desteğini alabilirsiniz. PTT'ye doğal gaz faturası ile giden vatandaşlar da hak ettikleri nakit desteğini alabilecek. 

Başvurular için ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız  ve ikametinizin doğal gaz arzı olan bölgede olması gerekiyor. Ayrıca doğal gaz aboneliklerinde ise mesken abone grubunda oluması şartı aranmaktadır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Loading