Yandex Metrica

Emeklilere müjdeli haber: En az 9 bin 700 TL promosyonu anında yatacak: O tarihe dikkat

Emeklilere müjdeli haber: En az 9 bin 700 TL promosyonu anında yatacak: O tarihe dikkat

Bankalar emeklilere müjdeli haberi paylaştı. Bu yıl memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapıldı. Maaşların dışında ek ödemeler de emeklilerin yüzünü güldürmeye devam edecek. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:17

Yeni yıla girerken fiyat değişiklikleri ile birlikte destek ödemeleri de aynı oranda gelmeye devam ediyor. Şimdi ise destek emeklilere geldi. 2022 yılının Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan zamlar emeklilere adeta derin nefes aldırtmıştı. Bankalar, yapılan bu zamlarla emeklilere promosyon desteğinde bulunmuştu. Bankaların vatandaşa sunduğu bu promosyondan yararlanamayan emekliler için sevindiren haber bankalar aracılığıyla verilmekte.

2022 yılının son aylarında emekli vatandaşlara yapılan zamlar, bankalar için adeta kendi aralarında yarış halini aldı. Bankalar arasında promosyon mücadelesine dönüşen ve bu fırsatlardan yararlanamayan emekliler için ise müjdeli haber bankalar tarafından sağlanıyor.

2023 yılının Ocak ayında açıklanan emekli maaş zammıyla birlikte bankaların da ödenek sağlayacağı promosyon desteğinin artacağı düşünülüyor. 

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı! Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye... Haberi Görüntüle


EN AZ 9 BİN 700 TL HESAPLARA YATACAK

Emeklilerin maaş gelirlerinin yanı sıra promosyon, ikramiye ödemeleri gibi gelirleri de bulunuyor. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ikramiye ödemesi yapılıyor. Ödemeler geçtiğimiz yıl 1.100 TL olarak iki defa ödenmişti. Bu tutar 2023 yılında yükselecek. 

7.500 TL gibi rakamları bulan promosyon yarışında güncel rakamların 10 bin TL'yi geçmesi düşünülüyor.

Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha iyi günleriniz! Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha... Haberi Görüntüle

PROMOSYONLAR NE ZAMAN YATACAK?

Devlet ve özel bankaların emekli vatandaşlar için oluşturduğu promosyon destek ödenekleri, şubat ayı içerisinde hesaplarına yatırılacağı düşünülüyor.  Ödemelerin ise 10.000 TL ve 18.000 TL olacağı söyleniyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading