Yandex Metrica

Sitede Ara

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı!

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı!

İŞKUR aracılığıyla yapılan açıklama kapsamında engelli ve eski hüküm giymiş vatanaşlara yönelik hibe desteği vereceklerini duyurdu. Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlı Vedat Işık engelli ve eski hüküm giymiş emekli vatandaşlar için verilecek ibe desteğinin detayalrın açkladı.

Ekonomi

28.04.2024, 12:04

Eski hüküm giymiş olan ve engelli vatandaşlar için SGK aracılığıyla hibe desteği verileceğini duyuran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan resmi sosyal medya hesabı X üzerinden açıklam yaptı. 

Sakarya Gaz Sahası'nda Fatih Sondaj Gemisi rüzgarı: Günlük 7 milyon kişinin doğalgaz ihtiyacı karşılanacak Sakarya Gaz Sahası'nda Fatih Sondaj Gemisi rüzgarı: Günlük 7 milyon... Haberi Görüntüle

ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE HİBE DESTEĞİ

Bakan Işıkhan,  ''İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi artırıyor, kendi işlerini kurarak üretime katkıda bulunabilmelerini sağlıyoruz.'' diyerek müjdeli haberi duyurdu.

Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar hızlandı Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar... Haberi Görüntüle

İŞİNİ KURMAK İSTEYEN ENGELLİLERE 400 BİN TL

Bakan Işıkhan yaptığı açıklama kapsamında kendi işini kurmak isteyen engelli bireyler için 150 bin ve 400 bin TL arasında hibe desteği vereceğini açıkladı. 

Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir gelişme olabilir dedi Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir... Haberi Görüntüle

ESKİ HÜKÜMLÜLERE 300 BİN TL

Eski hüküm giymiş olan vatandaşlar için ise 100 bin TL ve 300 bin TL arasında hibe desteği sunduklarını belirten Bakan Işıkhan, ''Eski hükümlü vatandaşlarımıza hibe desteklerini 110 bin TL’den 300 bin TL'' olduğunu belirtti. 

Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Haberi Görüntüle

 500 BİN TL SERMAYE DESTEĞİ

Ayrıca Bakan Işıkhan sermaye desteğine ilişkin açıklamsını da belirterek, ''Korumalı işyeri projelerinde kuruluş sermayesi desteğini 150 bin TL’den 500 bin TL’ye yükseltiyoruz'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Loading