Yandex Metrica

Bakan Nebati iki önemli sektör temsilcileriyle görüşecek! Enflasyonla mücadele devam ediyor

Bakan Nebati iki önemli sektör temsilcileriyle görüşecek! Enflasyonla mücadele devam ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete' programı kapsamında yarın konut ve temizlik sektörü temsilcileri ile İstanbul'da toplantı yapacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:16

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde 'Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete' programı kapsamında yarın konut ve temizlik sektörü temsilcileri ile ayrı ayrı toplantılar yapacak. 

Katkılı benzin ve motorine indirim mi gelecek? Kurşunsuz 95 oktan benzin fiyatı düşer mi? Katkılı benzin ve motorine indirim mi gelecek? Kurşunsuz 95 oktan... Haberi Görüntüle

BİRÇOK SEKTÖRLE GÖRÜŞME YAPTI 

Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında hafta içinde gıdadan hazır giyime, mobilya ve beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, çimentodan seramik ve yapı malzemeleri sektörlerine kadar farklı alanlardan temsilcilerle toplantı düzenlemişti. 

Fırsatçıların soluğu kesilecek: Fahiş fiyatlara işyeri kapatma cezası! Fırsatçıların soluğu kesilecek: Fahiş fiyatlara işyeri kapatma cezası! Haberi Görüntüle

FİYATLARIN SEBEPSİZ ARTIŞINA MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK

Tüm paydaşlarla uyum için enflasyonla mücadeleye devam edeceklerini belirten Nebati, "Her platformda ifade ettiğimiz gibi fiyatların sebepsizce artışına müsamaha göstermeyecek, ihtiyaç halinde farklı enstrümanları etkin bir şekilde devreye alarak enflasyonla mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz." sözlerine yer verdi. 

Halka arz ile para kazanılır mı? 1 hesaptan çok sayıda halka arz hissesi alınır mı? Halka arz ile para kazanılır mı? 1 hesaptan çok sayıda... Haberi Görüntüle

FİRMALAR İLE EŞGÜDÜMLÜ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

Diğer yandan firmalar arasında eş güdümlü olmaya devam edeceklerini belirten Nebati, Tüm küresel olumsuzluklara rağmen, toplumumuzun her kesimini korumak için firmalarımız ile eş güdüm içerisinde olmaya devam edeceğiz. Ekonomik istikrarımızı daim kılmak ve milletimizi enflasyon baskısı altında ezdirmemek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Çalışanları ilgilendiren yasa Meclis gündemine girdi! Esnek çalışma kalıcı olur mu? İşte göre mesai mümkün mü? Çalışanları ilgilendiren yasa Meclis gündemine girdi! Esnek çalışma kalıcı olur... Haberi Görüntüle

52 STK NEBATİ'NİN ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA DESTEK VERDİ 

TOBB, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) de aralarında bulunduğu 52 sivil toplum kuruluşu, Nebati'nin enflasyonla mücadele çağrısına gazetelere verdikleri ilanla desteklerini bildirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading