Yandex Metrica

Apple kullananlar dikkat! Resmi açıklama geldi: Devasa zam yapıldı

Apple kullananlar dikkat! Resmi açıklama geldi: Devasa zam yapıldı

Apple, resmi sitesi üzerinden bir açıklama yaparak 1 Mart 2023 itibarıyla batarya değişimlerine 540 TL zam yapılacağını kaydetti. iPhone 14 modeli bu zamdan etkilenmeyecek.

Ekonomi

25.03.2024, 08:30

ABD'li teknoloji devi Apple, resmi sitesini güncelledi ve batarya değişimlerine zam yapılacağını kaydetti.

Söz konusu zam 1 Mart 2023 tarihinde geçerli olacak. Bu tarihe kadar yapılacak değişimler eski tarife üzerinden ücretlendirilecek.

Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat duyurdu! Türkiye-Irak ticaret hacmi genişliyor Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat... Haberi Görüntüle

ESKİ IPHONE MODELLERİNDE GEÇERLİ OLACAK

Böylelikle tüketicilerin ödeyeceği tutar, yüzde 53 civarında yükselmiş olacak. Apple, iPhone 14 ailesi için herhangi bir fiyat artışı yapmayacağını da açıkladı. Yani bu zam, sadece 'eski' iPhone modelleri için geçerli.

"Şu anda geçerli olan garanti kapsamı dışında pil servisi ücreti Şubat 2023'ün sonuna kadar geçerli olmaya devam edecektir. 1 Mart 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, garanti kapsamı dışında pil servisi ücreti iPhone 14'ten önceki tüm iPhone modelleri için 540 TL tutarında artırılacaktır."

Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek ödemesi yapacak! Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek... Haberi Görüntüle

IPHONE 14 BATARYA DEĞİŞİM ÜCRETİ 2119 TL

Apple'ın internet sitesi, iPhone 14 için de batarya değişim ücretlerini gösteriyor. Buna göre iPhone 14 ailesinin tüm modelleri için belirlenen tahmini batarya değişim ücreti, 2.119 TL olarak kayıtlara geçmiş durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading