Yandex Metrica

Aman dikkat! Nakiti olan kuyumcuya akın ediyor

Aman dikkat! Nakiti olan kuyumcuya akın ediyor

Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası uzmanlardan önemli bir uyarılar geldi. Parasını değerlendirmek isteyenler bugünden itibaren kuyumculara akın edecek. Beklenen haber sonunda gelmiş oldu.

Ekonomi

18.05.2024, 12:42

Yatırımcıların mercek altına aldığı altın hakkında konuşan uzmanlardan önemli bir uyarılar geldi. Altın için kritik bir gün olarak işaret ettikleri gün sonunda nihayet geldi. Bugünden itibaren elinde nakit parası bulunanlar kuyumculara yönelecek. Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası yapılan dikkat çeken açıklama, piyasada büyük yankı uyandırdı.

İslam Memiş

İslam Memiş

Emekliler bu haberle havalara uçacak! O bankaların promosyon ücretleri 20 bin TL'ye ulaştı! Emekliler bu haberle havalara uçacak! O bankaların promosyon ücretleri 20... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'TEN DEĞERLENDİRME

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından Altın ve Para Piyasaları uzamnı İslam Memiş'ten önemli bir değerlendirme geldi. Fiyatlardaki benzeri olmayan düşüşler, birçok uzman tarafından vurgulanırken, Memiş tarih vererek daha büyük düşüşleri işaret etti. Türkiye'deki yükselen enflasyon karşısında birikimlerini korumak isteyen yatırımcılar, altın yatırımı yaparak kendilerini güvence altına almaya çalışıyor. Ancak, 2024 yılında dalgalı bir grafikle karşı karşıya kalan vatandaşlar, Nisan ayında hızla düşen ons altınla ilgili çalkantılı bir dönem yaşadılar. Bu dönemde, ons altın fiyatı aynı zamanda 2431 dolara kadar yükselerek rekor bir seviyeye ulaşmıştı.

Ev alamayan bunu alıyor! Maliyeti ise oldukça ucuz Ev alamayan bunu alıyor! Maliyeti ise oldukça ucuz Haberi Görüntüle

ALTIN DÜŞEBİLİR

Altın yatırımcıları, ibrenin değişeceği zamanı heyecanla beklemeye başladı. Kapalıçarşı'nın tanınmış isimlerinden İslam Memiş, yatırımcıların beklediği yanıtı verdi. Piyasada sık sık manipülasyon olduğuna dair uyarılarda bulunan bu uzman isim, ABD verilerinin ardından dikkat çekici uyarılarda bulundu. Yeni haftaya farklı bir piyasa dinamiğiyle girileceğini söyleyerek, bazı önemli uyarılarda bulundu.

Memiş'in uyarılarına göre, ons altın haftayı 2300 dolar seviyesinde kapattı ve günümüzde 2280 dolar seviyesinde güçlü bir direnç oluşturuyor. Aşağı yönlü hareketlerin yaşanabileceğini belirten uzman isim, aylar öncesinde 2195 dolar uyarısının gecikmeli olarak gerçekleştiğini vurguladı.

4A, 4B Ve 4C'lilere prim müjdesi: SGK resmen duyurdu: Eksik primi olanlara emeklilik piyangosu vurdu 4A, 4B Ve 4C'lilere prim müjdesi: SGK resmen duyurdu: Eksik... Haberi Görüntüle

"PARANIZI PİYASAYA SOKUN"

Ons altında yaşanan düşüşün 2200 dolara kadar gerileyebileceğini ifade eden Memiş, gram altının bu durumdan olumsuz etkileneceğini vurguladı. Gram altının bir süreliğine 2400 TL'nin altına gerileyerek bu seviyelerde seyredeceğini öne sürdü.

Memiş, "Hemen hazır olun ve paranızı piyasaya sokun. İki ay boyunca dalgalanan ve baskılanan bir atmosfer sizi bekliyor. Ancak endişe etmeyin, Temmuz ayı yaklaşıyor ve işler değişecek. Trend yukarı doğru ilerleyecek ve agresif yükselişler göreceğiz." açıklamasında bulundu.

1 ay boyunca bunu yaparsanız milyoner olursunuz! İslam Memiş'ten son dakika uyarısı 1 ay boyunca bunu yaparsanız milyoner olursunuz! İslam Memiş'ten son... Haberi Görüntüle
Editörün notu: Haberimizde geçenler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading