Yandex Metrica

Altın yatırımcısını yıkan karar! Dünyaca ünlü banka duyurdu

Altın yatırımcısını yıkan karar! Dünyaca ünlü banka duyurdu

Rusya ile Ukrayna gerilimi nedeniyle altın yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. ABD'li banka devi Citi'den konuyla alaklı şoke eden bir tahmin geldi. Citi, herkesin beklentisinin aksine altın fiyatlarında yükseliş öngörmüyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:50

ABD'li banka devi Citi, altın fiyatındaki yukarı yönlü hareketin yılın ilk çeyreğinden itibaren terse döneceğini öngördü. Citi'nin bu yıl için ortalama tahmini 1805 dolar oldu.

Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat etmezseniz... Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat... Haberi Görüntüle

ABD'Lİ BANKA DEVİNDEN KRİTİK TAHMİN

Yeniakit'in aktardığı habere göre Citi, altın fiyatındaki yukarı yönlü hareketin ilk çeyrekten sonra terse döneceğini öngördü.

Altın fiyatlarının jeopolitik risklerin etkisi ile 1900 dolar seviyelerini görebileceğini değerlendiren Citi'ye göre, Fed'in faiz artırımları ve bilançosunu daraltmaya başlaması altında aşağı yönlü etki yaratacak.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

ORTALAMA FİYAT 1805 DOLAR

Altının ons fiyatının 2 bin 100 dolar olan rekoru tekrar görmesinin zor olduğunu kaydeden Citi, bu yıl için ortalama fiyatı 1805 dolar olarak tahmin etti.

Uluslararası piyasalarda altının onsu 1892 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading