Yandex Metrica
SON DAKİKA
22 Mart gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet altın ne kadar, kaç TL,? İslam Memiş altın alacakları tarih vererek uyardı: Bunlar rekor değil!

22 Mart gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet altın ne kadar, kaç TL,? İslam Memiş altın alacakları tarih vererek uyardı: Bunlar rekor değil!

Mart ayında yükseliş trendine giren altın fiyatları yatırımcıları heyecanlandırdı. Uzmanların altının ne olacağına dair yaptığı yorumlar merak ediliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatlarında meydana gelen ani yükselmeyi değerlendirdi. Yatırımcılara altın konusunda uyardı. Detaylar haberimizde...

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Altın fiyatlarındaki ani yükseliş ile birlikte canlanan emtia piyasası heyecan uyandırdı. Altının yükselişine dair uzmanların görüşünü merak edenler internete yöneldi. Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, mart ayı ile birlikte yükselen gram altın fiyatlarına, düşüş yaşayan brent petrol varil fiyatlarının hem FED hem TCMB'nin alacağı fiaz kararlarının olası etkilerini ele aldı.

BİM aktüel ürünleri çıktı! 15 Mart BİM'de bu haftaya özel... Haberi Görüntüle

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Altın fiyatlarının ne olacağı merak edilen şu günlerde İslam Memiş yatırımcılar uyarıda bulundu.  Sosyal medya hesabından yayınladığı "Bunlar rekor değil ki!" başlıklı videosunda açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını belirtti.

Değerlendirmelerinde ise riskli ve yoğun bir haftanın yatırımcıyı beklediğini söyledi. Merkez bankaları tarafından alınacak olan faiz kararı sonucunda döviz piyasası, altın ve gümüş fiyatlarının nasıl etkileneceğine dair sorulara yanıt vermeye çalışacağının altını çizdi.

Akaryakıta zam kapıda! Benzin, motorine indirim ya da zam var... Haberi Görüntüle

Tüm tahminleri çıkan uzman isimden hem altın hem de dolar... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN TAHMİNİ

İslam Memiş'in altın fiyatlarındaki açıklaması da dikkat çekti. Birden yüksele altın fiyatları gün içerisinde 1.243 liraya kadar yükseldiğini söyleyerek tahminlerini duyurdu. Daha öncesinde altının rekor kıracağını belirten uzman isim yeni tahminleriyle birlikte altın fiyatlarının 1.450 TL ile 1.500 TL seviyelerinden işlem göreceğini öngörüyor.

ŞOK'a İPhone 15 geliyor! ŞOK 9 MART AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİNİ... Haberi Görüntüle

Anayasa Mahkemesi kararını verdi: Araç alım satımlarında 15 gün kuralı... Haberi Görüntüle

22 MART ALTIN FİYATLARI

Güncel altın fiyatları Kapalıçarşı işlemlerine göre revize edilmektedir. 

22 Mart Çarşamba saat 10.25 de ki güncel altın kuru doğrultusunda,

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış: 1.187,08 TL

Satış: 1.187,33 TL

CUMHURİYET ALTIN KAÇ TL?

Alış: 7.831,00 TL

Satış: 7.903,00 TL

YARIM ALTIN NE KADAR? 

Alış: 3.929,00 TL

Satış: 3.968,00 TL

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Alış: 1.964,00 TL

Satış: 1.984,00 TL

TAM ALTIN KAÇ TL?

Alış: 7.779,12 TL

Satış: 7.929,57 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading