Yandex Metrica

1 Euro'ya İstanbul'dan İskoçya'ya gitmek mümkün: Ekstra ödeme yok!

1 Euro'ya İstanbul'dan İskoçya'ya gitmek mümkün: Ekstra ödeme yok!

Pegasus Hava Yolları yeni bilet kampanyasını duyurdu. Yeni düzenlenmeye başlayan Sabiha Gökçen- Edinburgh uçak seferlerine özel 1 euroya bilet kampanyası başlatıldı. 10 ve 16 Mayıs tarihleri arasında bilet kampanyası devam edecek.  

Ekonomi

12.05.2024, 12:44

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü yeni başlayacak Sabiha Gökçen-Edinburgh uçak seferleri için indirimli bilet kampanyası başlattıklarını duyurdu. 

Yapılan açıklamaya göre 10 ve 16 Mayıs tarihleri arasında 1 Euro'ya bilet kampanyası başlatılacak. Dedeköylü, ''Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh'u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyor, bu deneyimi en avantajlı fiyatlarla misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da suya zam mı geldi? İşte güncel fiyatlar İstanbul'da suya zam mı geldi? İşte güncel fiyatlar Haberi Görüntüle

1 EURO'YA UÇAK BİLETİ FIRSATI

Pegasus, yeni hattın açılışna özel bilet fiyatlarını 2 bin 500 koltuk ile sınırlayarak 1 Euro'dan satışa sundu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh'a düzenlenecek olan uçak seferleri perşembe ve pazar günleri saat 11:40'ta Edinburgh Havalimanı'ndan, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise yine aynı günler saat 15:30'da düzenlenecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading