Yandex Metrica

Sitede Ara

Ece Ronay'ın yeni sevgilisi Murat Yalçın kim, nereli? Mehmet Bilir'le boşanan sosyal medya fenomeninin yeni sevgilisi Murat Yalçın ne iş yapıyor, kaç yaşında? Murat Yalçın Instagram hesabı ne?

Ece Ronay'ın yeni sevgilisi Murat Yalçın kim, nereli? Mehmet Bilir'le boşanan sosyal medya fenomeninin yeni sevgilisi Murat Yalçın ne iş yapıyor, kaç yaşında? Murat Yalçın Instagram hesabı ne?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın yeni sevgilisi merak konusu oldu. Eski eşi Mehmet Bilir ile ayrıldıktan sonra bir süre sessiz kalan ünlü fenomen Ece Ronay'ın yeni sevgilisi ile fotoğrafı İnstagram hesabı üzerinden paylaşıldı. TikTok ve İnstagram fenomeni Ece Ronay'ın yeni aşkı ve sevgilisi hayranları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki Ece Ronay'ın yeni sevgilisi Murat Yalçın kimdir, nereli? Ece Ronay'ın yeni sevgilisi Murat Yalçın ne iş yapıyor, kaç yaşında? Ece Ronay ve yeni sevgilisi nasıl, nereden tanıştı? Murat Yalçın'ın İnstagram hesabı var mı?  

Gündem

20.05.2024, 01:22

TikTok, İnstagram fenomeni Ece Ronay, yeni sevgilisi Murat Yalçın ile birlikte İnstagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz haftalarda güzellik merkezlerine yapılan silahlı saldırılar ile gündeme gelen Ece Ronay, bu sefer yeni aşkı ve sevgilisi ile tekrardan gündeme geldi.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni sevgilisi Murat Yalçın ile İnstagram hesabı üzerinden fotoğraf paylaştı. Ece Ronay'In hayranları ve sevenleri, Ece Ronay'ın yeni sevgilisini merak edip araştırmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Mehmet Bilir ile boşanan Ece Ronay'ın yeni aşkı merak konusu oldu. Peki Ece Ronay'ın yeni sevgilisi Murat Yalçın kimdir, nereli? Ece Ronay'ın yeni sevgilisi Murat Yalçın ne iş yapıyor, kaç yaşında? Ece Ronay ve yeni sevgilisi nasıl, nereden tanıştı? Murat Yalçın'ın İnstagram hesabı var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Haberi Görüntüle

ECE RONAY YENİ SEVGİLİSİ İLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri olan Ece Ronay, İnstagram hesabı üzerinden yeni sevgilisi Murat Yalçın ile fotoğraf paylaştı. Ece Ronay'ın yeni sevgilisi ile paylaştığı fotoğraf hayranları tarafından merak edildi.

4 ilde sahte altın operasyonu: 50 milyon TL'lik vurgun son anda önlendi 4 ilde sahte altın operasyonu: 50 milyon TL'lik vurgun son... Haberi Görüntüle

ECE RONAY'IN YENİ SEVGİLİSİ MURAT YALÇIN KİM, NERELİ?

Ece Ronay'ın yeni aşkı ve sevgilisi Murat Yalçın, Yalçın Grup Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Murat Yalçın, 07.07.1991 tarihinde Adıyaman Besni ilçesinde doğdu.

4 yaşında Bursa'ya giderek ticarete atılmıştır. İlk olarak emlak sektörüne girmiş, Antalya'da ve Bursa'da Sultan Süleyman Gayrimenkul adı verdiği şirketini kurmuştur. 2 yıl içinde Bursa'da en çok satış yapan bir gayrimenkul firması olmuş ve birçok ülke kanallarına röportajlar vererek başarısını merak edenlere açıklamalarda bulunmuştur.

Daha sonra mağazacılık, 400 yataklı öğrenci yurdu, 69 odalı otel işletmeciliği gibi sektörlere girmiş ve yanı sıra Side Sunset Otel ile Tatlı Badem Hukuk - Danışmanlık ve Sultan Suit Apart gibi hizmetleri bünyesine katarak Yalçın Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak faaliyetlerine devam etmiştir. Antalya Manavgat Side’de bulunan Side Sunset Otel 240 kişi kapasiteli ve 4 yıldızlıdır. Görükle’de bulunan Sultan Suit Apart ise 36 odalı ve 18 dairelidir.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere şiddet açıklaması: 'Cezalar yarı oranında artırılacak' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere şiddet açıklaması: 'Cezalar yarı oranında... Haberi Görüntüle

ECE RONAY'IN SEVGİLİSİ MURAT YALÇIN İNSTAGRAM HESABI VAR MI, KULLANICI ADI NE?

Ece Ronay'ın yeni sevgilisi Murat Yalçın'ın İnstagram hesabı bulunuyor.

Habere Tepki Ver

8

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading