Yandex Metrica

Yunan basınının Tük İHA'sı endişesi: Ege'de gücümüz yetersiz

Yunan basınının Tük İHA'sı endişesi: Ege'de gücümüz yetersiz

Yunan gazetesi Kathimerini, yaptığı analiz haberde Türk İHA'larının ülkeleri için tehdit oluşturduğunu savunarak, "Yunanistan, yeterli elektronik harp teçhizatına sahip değil. Bu da Ege'de olası bir Türk-Yunan çatışması durumunda kaygı verici" yorumunu yaptı.

Dünya

23.01.2024, 19:45

Yunanistan'ın ana akımı medya organlarından Kathimerini, Türk İHA'larının (insansız hava aracı) ülkeleri için tehdit oluşturduğunu belirten bir analiz haberi okuyucuları4na servis etti. Yunan askeri kaynaklara dayandırılan habende, "Geçmişte Türk jetlerinin Ege'de yaptıkları işin bir kısmını artık insansız hava araçlarının (İHA) üstlendiği" yorumununa yer verildi.

Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi ile uçaksavar füzesini test etti Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ HATIRLATTILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz artık İHA'larımızla varız, SİHA'larımızla varız, Akıncılarımızla varız, şimdi Gökbeylerimizle varız ve bütün bu silahlarımızla dünyada bize düşman olanların korkulu belasıyız" açıklamasına yer verilen haberde, Bayraktar TB-2, Akıncı ve Anka-S’lerin özellikleri tanıtıldı.

Üç ülkeyi gösterdi! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den 'Ermenistan'ı silahlandırıyorlar' tepkisi! Üç ülkeyi gösterdi! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den 'Ermenistan'ı silahlandırıyorlar' tepkisi! Haberi Görüntüle

PROJE HAZIRLIĞINDALAR

Haberde, Yunanistan'ın da Türk İHA'larına karşı "tedbir" amaçlı projeler tasarladığı ileri sürülerek, "İHA’larda parazit üreten İsrail yapımı anti-İHA unsurların Doğu Ege adalarına konuşlandırılması büyük bir gizlilikle sürdürülüyor. Diğer yandan ABD’den MQ-9 tipi İHA'lar satın alınmasına karar verildi. Yerli İHA projeleri de gündemde." ifadeleri kullanıldı.

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

"KAYGI VERİCİ"

Türk İHA'larının, ülke savunması için "tehdit" olarak nitelendirildiği haberde, "Yunanistan, yeterli elektronik harp teçhizatına sahip değil. Bu da Ege'de olası bir Türk-Yunan çatışması durumunda kaygı verici" ifadelerine yer verildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading