Yandex Metrica

Gazze'nin ahı tuttu! Irkçı Bakan Itamar Ben-Gvir trafik kazası geçirdi

Gazze'li masumları ölüm ve sürgün ile tehdit eden İsrail'İn aşırı sağcı bakanı Itamar Ben-Gvir trafik kazası geçirdi. Kazada hafif yaralanan ırkçı bakan "Şamir-Assaf Harofeh" tıp merkezine kaldırıldı.

Dünya

11.05.2024, 11:31

İsrail'in Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in aracı Ramla'daki Histadrut kavşağında devrildi.

Çin'de Kudüs zirvesi! Filistinli gruplarlar duyurdu: Anlaşma yakın! Çin'de Kudüs zirvesi! Filistinli gruplarlar duyurdu: Anlaşma yakın! Haberi Görüntüle

BEN-GVIR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Kazada hafif yaralanan ırkçı bakan "Şamir-Assaf Harofeh" tıp merkezine kaldırıldı. Araçta bulunan iki kişi de hafif yaralı şekilde tıp merkezine tahliye edildi. 

Polis, Merkez Bölge trafik müfettişlerinin trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattığını söyledi. Görgü tanıkları bakanın arabasının kırmızı ışıkta geçtiğini iddia etti.

Öte yandan dün İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, esir takası için eylem yapan İsrailli halkının saldırısına uğradı.

3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür boyu emeklilik ve indirim fırtınası geliyor 3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür... Haberi Görüntüle

İSRAİLLİLERİN SALDIRISINA UĞRAMIŞTI

Öfkeli kalabalık dün ırkçı bakana saldırı gerçekleştirmişti. Her fırsatta Gazze deki Filistinlilerin sivil asker ayırt edilmeksizin operasyonlarda hedef alınmasını savunan aşırıcı İsrail ulusal güvenlik Bakanı Ben Gvir, Kudüs de bir etkinlik çıkışı protestocular tarafından saldırıya uğradı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading