Yandex Metrica

Son dakika: Karadağ'da silahlı katliam: 11 ölü, 6 yaralı

Son dakika: Karadağ'da silahlı katliam: 11 ölü, 6 yaralı

Son dakika gelişmesine göre; Karadağ'da silahlı bir saldırganın etrafa ateş açması sonucu 11 kişi hayatını kaybederken 1'i polis 6 kişi yaralandı.

Dünya

23.01.2024, 19:40

Son dakika! Karadağ'ın Cetinje kentinde bir saldırganın, önce kendi ailesine ardından polislere ve yoldan geçenlere ateş açtı ve ortalığı savaş alanına çevirdi.

Cetinje Polisinden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki saldırganın, aralarında çocuk ve polislerin de bulunduğu çok sayıda kişiye ateş açtığı kaydedildi.

Ek iş aramaya başlayın: Ekonomik çöküş başladı! Her şey çok kötü olacak... Ek iş aramaya başlayın: Ekonomik çöküş başladı! Her şey çok... Haberi Görüntüle

11 KİŞİ ÖLDÜ 6 KİŞİ YARALANDI

Olayda 11 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı belirtilen açıklamada, saldırganın polisle girdiği çatışmada öldürüldüğü bildirildi.

İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm Haberi Görüntüle

AİLE İÇİ KAVGA

Yerel medyada yer alan haberlerde, aile içi kavgada, saldırganın ilk olarak kendi ailesine, ardından yoldan geçenlere ateş açtığı belirtildi.

Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Haberi Görüntüle

''KARADAĞ BÖYLE TRAJEDİ GÖRMEDİ''

Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic, yaptığı açıklamada, "Tüm Karadağ vatandaşlarını masum kurbanların aileleri, akrabaları, dostları ve Cetinje vatandaşlarının yanında olmaya çağırıyorum. Karadağ daha önce böyle bir trajedi görmedi." ifadesini kullandı.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading