Yandex Metrica

Sahra Çölü'nden gelen fırtına İspanya'yı kapladı! Hava kirliliğinde rekor artış görüldü

Sahra Çölü'nden gelen fırtına İspanya'yı kapladı! Hava kirliliğinde rekor artış görüldü

Kuzey Afrika'da bulunan Sahra Çölü'nden gelen toz fırtınası İspanya'yı etkisi altına aldı. Uzmanlar solunum sıkıntısı yaşayanların sokağa çıkmaması gerektiğini ifade etti.

Dünya

23.01.2024, 18:58

Sahra Çölü'nden gelen toz fırtınası İspanya'yı etkisi altına aldı. İspanya'nın güneyinden kuzeyine kadar birçok şehir toz altında kaldı. 

Sabah kalktıklarında araçları toz altında kalan İspanyollar araç yıkama istasyonlarına akın ederken, esnafın da dükkan önlerini ve vitrinlerini temizlediği görüldü. 

ABD suspus: Beyaz Saray Sözcüsü İsrail'in eylemlerine yorum yapmadı ABD suspus: Beyaz Saray Sözcüsü İsrail'in eylemlerine yorum yapmadı Haberi Görüntüle

HAVA KİRLİLİĞİNİ ARTIRDI

Başkent Madrid ile Alicante, Segovia, Almeria, Leon, Valladolid, Murcia, Burgos, Avila gibi birçok kenti yok eden çöl kumu hava kirliliğini artırdı. 

Uzmanlar solunum sıkıntısı yaşayanların sokağa çıkmaması ve açık havada durmaması gerektiğini bildirdi. 

Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Haberi Görüntüle

TARİHİ BİR OLAY 

Celia fırtınasının etkisi ile çölden gelen "olağanüstü bir toz bulutu" olduğunu belirten uzmanlar, bu fırtınanın çok nadir yaşandığını ve tarihi bir olay olduğunu belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading