Yandex Metrica

Rusya-Ukrayna müzakeresinde barış umudu yeşerdi! İlk kez taraflar anlaşmaya yakın

Rusya-Ukrayna müzakeresinde barış umudu yeşerdi! İlk kez taraflar anlaşmaya yakın

Rusya'nın Ukrayna saldırısında 19 gün sonra ilk kez taraflar anlaşmaya yakın. Rusya-Ukrayna heyetleri bugün yeniden müzakere masasına oturdu. Ateşkes müzakerelerini yürüten heyetlere göre, önümüzdeki günlerde müzakerelerde ilerleme sağlanabilir.

Dünya

23.01.2024, 18:58

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının 19'uncu gününde heyetler bugün yeniden müzakere masasına oturdu. Rusya-Ukrayna heyetleri 11.30'da video konfrans yöntemiyle görüştü.

KİRPİ zırhlısı Moskova'da! Türk askerî aracını hayranlıkla izlediler KİRPİ zırhlısı Moskova'da! Türk askerî aracını hayranlıkla izlediler Haberi Görüntüle

'ANLAŞMAZLIK SİYASİS SİTEMLERİN ÇOK FARKLI OLMASI'

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak bugün online olarak gerçekleştirilen müzakerelerin dördüncü turuna ilişkin açıklama yaptı. Her iki tarafın da görüşlerini ifade ettiğini belirten Podolyak, ''İletişim sağlanıyor ama çok zor. Anlaşmazlık siyasi sistemlerin çok farklı olmasından kaynaklanıyor'' dedi.

Esir aileleri Netanyahu'yu ve hükümetini sıkıştırıyor: 'Acil görüşme talep edildi' Esir aileleri Netanyahu'yu ve hükümetini sıkıştırıyor: 'Acil görüşme talep edildi' Haberi Görüntüle

MÜZAKERELERDE İLERLEME SAĞLANABİLİR

Taraflara göre önümüzdeki günlerde müzakerelerde ilerleme sağlanabilir. Ukrayna tarafı presinplerinden ödün verme taraftarı değil. Ancak Rusya savaşın ilk günlerine oranla çok daha yapıcı. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov ise Ukrayna ile müzakerelerin devam edeceğini açıkladı.

İsrail karıştı! Esir aileleri aşırı sağcı siyonist Ben-Gvir'e saldırdı İsrail karıştı! Esir aileleri aşırı sağcı siyonist Ben-Gvir'e saldırdı Haberi Görüntüle

'BAZI SONUÇLAR ÇIKABİLİR' DEMİŞTİ

Ukraynalı müzakereci ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Mihaylo Podolyak müzakere konusunda "istekli" olduklarını söylemişti. "Bazı sonuçlar" için önümüzdeki günleri işaret etti. RIA ajansına konuşan Rus delege Leonid Slutsky ise görüşmelerde "önemli ilerleme" kaydedildiğini vurgulamıştı. Beklentisini "her iki delegasyonun ortak pozisyonuna ve imza konulacak bir belgeye dönüşmesi" olarak nitelemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading