Yandex Metrica

İsrail karıştı! Esir aileleri aşırı sağcı siyonist Ben-Gvir'e saldırdı

Aylardır Gazze'de soykırım yapan ve 34 binden fazla masum Filistinliyi katleden İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, esir takası için eylem yapan İsrailli halkının saldırısına uğradı.

Dünya

30.04.2024, 11:57

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 7 ay geride kaldı. Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan İsrail güçleri, şu ana kadar 34 bini aşkın masum Filistinliyi katletti. Dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan İsrail, Refah kentine saldırı için plan yapıyor. Çarpıcı iddia israil medyasından geldi.

ABD, Netanyahu'nun baskı çağrısını inkar edip kendi vatandaşlarını hedef aldı: 'Çeteler üniversiteleri ele geçirdi' ABD, Netanyahu'nun baskı çağrısını inkar edip kendi vatandaşlarını hedef aldı:... Haberi Görüntüle

REFAH'A SALDIRI HAZIRLIĞI

Gazze'de 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah'ı karadan işgal etmek isteyen İsrail, insani felaket uyarılarına rağmen, bölgeyi "Hamas'ın son kalesi" olarak nitelendirerek işgalde ısrar ediyor. İsrail resmi televizyon kanalı KAN'ın adı belirtilmeyen askeri kaynaklardan aktardığına göre, İsrail ordusu çok yakında çok sayıda Filistinliyi tahliye etmek üzere Refah'a karadan işgal operasyonu için hazırlanıyor.

Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Haberi Görüntüle

NETANYAHU'NUN KONUTU ÖNÜNDE PROTESTO

Eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan ve ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dünyanın dört bir yanında protesto edilirken ünlü isimler bile bebek katiline tepki gösteriyor.  Gazze'deki İsrailli esirlerin yakınları, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Batı Kudüs’teki konutu önünde protesto gösterisi düzenledi. Göstericiler, Netanyahu hükümetine seslenerek Gazze'deki esirlerin geri getirilmesi talebini tekrarladı.

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

NETANYAHU HÜKÜMETİNE İSTİFA ÇAĞRISI

Aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'deki esirlerin serbest bırakılması için derhal anlaşma yapılmasını ve erken seçim talep eden göstericiler, anlaşmaya varılmasını engellemekle suçladıkları Netanyahu hükümetinin istifası çağrısında bulundu.

Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere 'çatışmaya girin' çağrısı Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere... Haberi Görüntüle

BEN-GİVİR'E SALDIRI

Ayrıca göstericiler bölgede bulunan Yahudi Sanat Müzesi’ndeki bir etkinliğe katılan aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in bulunduğu binanın etrafını sararak bakana tepki gösterdi. İsrail polisi, Ben Gvir’i bölgeden uzaklaştırırken göstericilere müdahale etti. Protestocular Ben Gvir'in etrafını sararken, polis düzenlenen mitingi dağıtmak amacıyla tazyikli su kullandı.

Gazze'nin ölüme hazırlanan çocuklar! Dünyanın Kerim'e bir çocukluk borcu var: Koluna ismini yazdı ölümü bekledi... Gazze'nin ölüme hazırlanan çocuklar! Dünyanın Kerim'e bir çocukluk borcu var:... Haberi Görüntüle

'ESİRLER İDAM EDİLSİN' DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı aşırı sağcı Itamar Ben-Gvir, İsrail hapishanelerindeki aşırı kalabalığa son vermek için doğru çözümün terörist olarak tanımladığı Filistinli esirlere idam cezasının uygulanması olduğunu savunmuştu.

Ben-Gvir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "İsrail hükümetinin, Filistinli esirler için 936 ek gözaltı yeri inşa etmesine izin veren önerisini onaylamasından mutlu" olduğunu ifade etmişti.

Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü! Türkiye'ye gelecek mi? Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü!... Haberi Görüntüle

''TUTUKLULUK KRİZİNE ÇÖZÜM GETİRECEK''

Aşırı sağcı Yahudi Gücü partisinin lideri olan Ben-Gvir, "Ek inşaat, cezaevine daha fazla terörist alınmasını sağlayacak ve cezaevindeki tutukluluk krizine kısmi bir çözüm getirecek." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Ben-Gvir, "Filistinlilere yönelik ölüm cezasının hapishanelerin aşırı kalabalıklaşması sorununa doğru çözüm olduğunu" kaydetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading