Yandex Metrica

Rusya'nın korkunç planı ortaya çıktı! Üç bölgeyi ilhak edip kendisine bağlayacak

Rusya'nın korkunç planı ortaya çıktı! Üç bölgeyi ilhak edip kendisine bağlayacak

Ukrayna'daki savaş hız kesmeden devam ederken ABD istihbaratı ayrılıkçıların kontrolünde olan Donetsk, Luhansk ve ele geçirilen Herson kentini Rusların ilhak edeceğini iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 19:13

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş iki ayı geride brakırken ABD istihbaratı savaşın seyrine yön verecek bir iddiayı ortaya attı. 

ABD'nin Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Örgütü Büyükelçisi Michael Carpenter istihbarat bilgilerini referans göstererek, Rusya'nın üç bölgeyi ilhak etmek için hazırlık yaptığını iddia etti. 

Carpenter konuyla ilgili açıklamasında ayrılıkçı güçlerin kontrolünde bulunan Donetsk ve Luhansk ile ele geçirilen Herson'un Ruslar tarafından ilhak edeceğini belirtti. 

Üniversiteler Gazze için İntifada'da!: ABD'deki iki üniversitede daha eylemler başladı Üniversiteler Gazze için İntifada'da!: ABD'deki iki üniversitede daha eylemler başladı Haberi Görüntüle

SAHTE REFERANDUMLARLA KUKLA YÖNETİCİLER 

Diğer yandan Rusya'nın mayıs ayı içinde sahte referandumlarla kendilerine bağlı yöneticileri yönetim kadrolarına getireceği iddia edildi. 

Carpenter, sahte referandumlarla üç bölgede denetimin sağlanacağını ve bu sayede çok geniş bir alanda Rusya'nın Ukrayna'yı kontrol etmek için çalışacağını aktardı.

İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' Haberi Görüntüle

HERSON'DA RUBLE KULLANILIYOR

Ayrıca İngiltere Savunma Bakanlığı raporlarına atıfta bulunarak bir dosya hazırlayan The Washington Post, Rusya'nın işgal ettiği Herson'da şu an Rus para birimi olan rublenin kullanılmaya başladığını belirtti. 

9 füze İsrail'e ulaştı iki hava üssü vuruldu! İşte İran'ın intikam saldırısında tüm detaylar 9 füze İsrail'e ulaştı iki hava üssü vuruldu! İşte İran'ın... Haberi Görüntüle

ZELENSKİ GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Rusya'nın sahte referandumla kukla yönetici getirme planı iddiası bir dönem Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski tarafından da gündeme getirilmişti. 

Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Haberi Görüntüle

BUÇA'DAN SONRA İMKANSIZ

ABD'nin eski Polonya Büyükelçisi Daniel Fried ise Putin'in bu üç bölgeyi ilhak etmesine savaşın bitmesi için Avrupa tarafından izin verilebileceğini fakat Buça'da yaşananlardan sonra bu ihtimalin sıfıra indiğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading