Yandex Metrica

Rusya harekete geçti! Bir Ukrayna askeri öldü

Rusya harekete geçti! Bir Ukrayna askeri öldü

Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilim artıyor. Ukrayna'nın doğusunda bulunan Donbas bölgesinde, Rusya yanlısı ayrılıkçıların dün Ukrayna mevzilerine açtığı ateş sonucu bir asker öldü, bir asker yaralandı.

Dünya

23.01.2024, 18:29

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Rus yanlısı ayrılıkçıların tam 5 kez ateşkes şartlarını ihlal ettiği bildirildi. 

Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Haberi Görüntüle

BİR ASKER HAYATINI KAYBETTİ 

Ayrılıkçılar Donbas'ın Piski, Zolotoye-4, Travneve, Pavlopil ve Novoluganska bölgelerine ateş attığı bildirilirken, yapılan saldırı sonucu bir Ukraynalı askerin hayatını kaybettiği belirtildi. 

Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu ilk kez görüntülendi! Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu... Haberi Görüntüle

2013'TEN BERİ ÜLKEDE İSYAN VAR 

Ukrayna'da 2013 yılında dönemin başbakanı Viktor Yanukoviç'in AB Ortaklık Anlaşması'nı imzalamamasından beri gösteriler devam ediyor. 

2014'ün Şubat ayından Yanukoviç'in kaçması üzerine Rus yanlısı ayrılıkçılar Donetsk ve Lugansk şehirlerinde bağımsızlıklarını ilan etmişti. 

Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi: 14 öldü, 59 yaralı Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi:... Haberi Görüntüle

13 BİNDEN FAZLA KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Ayrılıkçılar ile Kiev yönetimi arasında 2014'ten beri süren çatışmalarda 13 binden fazla kişi hayatını kaybetti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading