Yandex Metrica

Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu ilk kez görüntülendi!

Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu ilk kez görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanserle mücadele ettiğini açıklamasının ardından kraliyet ailesi sessizliğe gömülmüştü. Prens William ve oğlu George açıklamanın arından ilk kez beraber görüntülendi. Baba ve oğlunun futbol maçında ilk kez dışarda bir araya gelmesi İngiltere halkını meraklandırdı.  

Dünya

24.04.2024, 21:53

2024 yılına sert bir giriş yapan Kraliyet ailesinde sular durulmuyor. En son İngiltere Prensi William'ın eşi Kate Middleton'a kanser teşhisi konulduğunu açıklayan bir video paylaşılmıştı.

Açıklamanın ardından sessizliğe gömülen kraliyet ailesinden haber alınamazken Prens, Aston Villa'nın Konferans Ligi karşılaşmasında oğlu George'la baba-oğul günü geçirirken görüntülendi.

Galler Prensi William, Villa Park tribünlerinde en büyük oğlu Prens George ile birlikte maçı seyretti.

Tutkulu bir Aston Villa hayranı olan William'ın, bordo ve mavi taraftar atkısı giymiş, gülümseyen oğluyla sohbet ettiği görüldü.

Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Haberi Görüntüle

KANSER TEDAVİSİNDE AİLE DESTEĞİ

Kraliyet ailesi, gelinleri Prenses Kate'in kemoterapi tedavisi gördüğünden dolayı gözlerden ve kameralardan uzak kalmayı tercih ediyor.

 

69 yaşındaki Carole Middleton'un da Windsor'daki evinde iyileşme sürecinde kızına destek olduğu ve Prenses'in sağlık ekibi tarafından geri dönmesine izin verilene kadar kraliyet görevlerinden uzak kalacağı bildirildi.

O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü zorluyor O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü... Haberi Görüntüle

KATE KANSER GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Galler Prensesi Kate Middleton hakkında, çocukları ile paylaştığı fotoğraf sonrası çok sayıda komplo teorisi ortaya atılmıştı. 

Söylentilerin ardından Prenses kanser olduğunu açıkladığı bir video mesaj yayınladı.

“Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım."

Prenses video mesajında kanserin türüne ilişkin bilgi vermedi, "İyiyim ve her geçen gün güçleniyorum" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Dünya


Loading