Yandex Metrica

New York Moda Haftası'nda skandal: 10 yaşındaki LGBT çocuğu podyuma çıkardılar!

LGBT lobisi çocukları hedef almaya devam ediyor. ABD'de 10 yaşındaki Noella McMaher, New York Moda Haftası’nda podyuma çıkarıldı. McMaher’ın yürüyüşü, ABD basını tarafından "cinsiyet değiştiren en genç model" ifadeleriyle övgü yağmuruna tutuldu.

Dünya

20.02.2024, 13:14

Dünyanın baş belası haline gelen ve insanlığın geleceğini tehdit eden LGBT lobisi, büyük bir skandala daha imza attı. New York Moda Haftası’nda 10 yaşındaki erkek çocuğu Noella McMaher, kız çocuğu kıyafetleri ve ağır bir makyajla podyuma çıkarıldı. Dahası, yaşanan rezalete övgüler yağdıran ABD basını, çocuğun hayat hikayesini kahramanlaştırarak sundu.

Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar dolarlık askeri yardım Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar... Haberi Görüntüle

KAHRAMANLAŞTIRDILAR 

Servis edilen haberlerde henüz 2 yaşındayken cinsiyet değiştirmek istediğine karar verdiği iddia edilen ve 4 yaşında hormon tedavisi almaya başlatılan McMaher, ‘cinsiyet değiştiren en genç model’ olarak lanse edildi.

Gazze'de salgın tehdidi büyüyor! Yerinden edilen Filistinlilerde çok sayıda menenjit ve hepatit C vakası tespit edildi Gazze'de salgın tehdidi büyüyor! Yerinden edilen Filistinlilerde çok sayıda menenjit... Haberi Görüntüle

SAPIK AİLEDEN PİŞKİN SÖZLER

McMaher’in LGBT’li sözde ebeveynleri ise çocuklarına başta kendilerinin ardından da LGBT lobisinin dayattığı cinsiyet değişimi skandalını savundu. Sapık aile, "Noella, bir trans çocuk olarak toplumda görünür oldu. Biz aktivistiz. Diğer trans çocuklar için de Noella’nın görünür olması çok önemli" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading