Yandex Metrica

Sitede Ara

'Müslüman isimlerini yasaklayacağım' diyen Irkçı adaydan çirkin hareket

'Müslüman isimlerini yasaklayacağım' diyen Irkçı adaydan çirkin hareket

Fransa'da İslam düşmanlığı ile gündem olan ve Cumhurbaşkanı aday adayı gazeteci ve yazar Eric Zemmour, kendisini protesto eden bir kadına el hareketinde bulundu.

Dünya

23.01.2024, 18:22

Daha önce katıldığı bir televizyon programında Muhammed ismini yasaklayacağını açıklayan Fransa Cumhurbaşkanı aday adayı Eric Zemmour, bir skandala daha imza attı.

Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam pusuya düşürdü: Çok sayıda İsrail askeri öldü Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam pusuya düşürdü: Çok sayıda İsrail askeri... Haberi Görüntüle

KÜSTAH HAREKET

Ülkede 2022 yılında gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olması beklenen Zemmour, cumartesi günü Marsilya bölgesine bir ziyarette bulundu. Zemmour'un ziyareti sırasında konvoyun önüne çıkan bir kadın tarafından protesto edildi. Zemmour, kendisini protesto eden kadına tepki çeken bir el hareketiyle karşılık verdi.

Nijer'den sonra Çad: ABD askerleri ülkeden ayrılıyor Nijer'den sonra Çad: ABD askerleri ülkeden ayrılıyor Haberi Görüntüle

'MUHAMMET İSMİNİ YASAKLAYACAĞIM' 

İslam düşmanı olarak bilinen Zemmour, seçildiği takdirde hangi politikaları uygulayacağı sorusuna "İlk adımlarımdan biri Fransızca olmayan Muhammed ismini yasaklamak olacak" şeklinde yanıt vermişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading