Yandex Metrica

Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam pusuya düşürdü: Çok sayıda İsrail askeri öldü

Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam pusuya düşürdü: Çok sayıda İsrail askeri öldü

Soykırımcı İsrail ordusuna karşı Gazze Şeridi'nde amansız bir mücadele veren İzzeddin el-Kassam Tugayları, Netzarim kentinde İsrail'in patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup İsrail askerini pusuya düşürdüklerini duyurdu.   

Dünya

10.05.2024, 16:24

Gazze Şeridi'nde işgalci ve soykırımcı İsrail askerlerine karşı mücadele eden Kassam Tugayları, İsrail savaş uçakları tarafından atılan ancak patlamamış bir mühimmatı soykırım ordusuna karşı kullandı. Pusuda çok sayıda İsrail askerinin öldüğü bildirildi. 

Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları, Gazze şehrinin güneyinde yer alan “Netzarim” kentinde işgalci düşman komuta karargahını ağır kalibreli havan toplarıyla bombaladıklarını ve İsrail'in patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup işgalci askerini pusuya düşürdüklerini duyurdu.

İsrail'de ordu ve bakanlıktan kafaları karıştıran rakamlar: Gazze'de kaç işgalci asker öldürüldü? İsrail'de ordu ve bakanlıktan kafaları karıştıran rakamlar: Gazze'de kaç işgalci... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ ÖLDÜ VE YARALANDI

Saldırıya uğrayan İsrail ordusunun çok sayıda yaralı askeri ve subayı, helikopterlerle Gazze Şeridi'nden çeşitli hastanelere nakledildi. Bölgeye çok sayıda İsrail hava kuvvetlerine ait helikopter sevk edildiği bildirildi.

Darbe sesleri: İsrail ordusundan Netanyahu'ya tepki: Bunun sonu yok Darbe sesleri: İsrail ordusundan Netanyahu'ya tepki: Bunun sonu yok Haberi Görüntüle

EBU UBEYDE DUYURDU: İŞGALCİ ASKERLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜK

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İsrail güçlerinin, sivillere attığı ancak patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup işgalci İsrail gücünü mayınlı pusuya düşürdük." dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading