Yandex Metrica

Maldivler'de İsrail pasaportu yasaklandı! Dünya Gazze soykırımının finansör markalarına karşı boykot başlattı

Maldivler'de İsrail pasaportu yasaklandı! Dünya Gazze soykırımının finansör markalarına karşı boykot başlattı

Gazze soykırımına gölge düşürmek için girişimlerde bulunan ABD'nin 'Yapay Kriz' denemeleri sonuç vermedi. Dünyanın dört bir yanından Gazze'deki soykırımın finansör markalarına büyük çaplı boykot başlatılırken, Maldivler'de İsrail vatandaşlarının ülkeye girişi yasaklandı.

Dünya

30.04.2024, 06:24

ABD, İşgalci İsrail'in Filistinlilere uyguladığı soykırıma gölge düşürmek için İsrail-İran arasında 'Yapay Kriz' çıkartmaya çalıştı fakat tüm dünya genelinden beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Dünyanın dört bir yanından İsrail'e sert tepkiler gelmeye devam ediyor.

Çin yeni uzaktan algılama uydusu olan Yaogan-42 02'yi yörüngeye gönderdi Çin yeni uzaktan algılama uydusu olan Yaogan-42 02'yi yörüngeye gönderdi Haberi Görüntüle

MARKALARIN GERÇEK YÜZÜ VARŞOVA SOKAKLARINDA

İsrail'in soykırım yapmasına yardımcı olan, finansörlük yapan markalar dünya genelinde beklemedikleri bir boykot ile karşı karşıya kaldı. Polonyalı Sanatçı  Igor Dobrowolski, Gazze'deki soykırımı finanse eden markalar için özel afişler tasarladı. Dobrowolski, Varşova'nın sokaklarını soykırım destekçisi markaların 'Gerçek yüzlerini gösteren', gerçekte nasıl reklam vermesi gerektiğini gösteren reklam afişleriyle donattı.

Polonyalı Sanatçı Dobrowolski, Gazze katliamının finansör markalarından olan Chanel, Estee Lauder, CAT, McDonalds, ZARA ve Lancome markalarına özel 'Gerçek yüzlerini' gösteren reklam çalışmaları gerçekleştirdi. Soykırım destekçisi markaların reklam afişlerini Varşova'nın dört bir yanındaki billboardlarda sergiledi.

Gazze çığlığı ABD kampüslerinde! Dersler iptal edildi: Yüzlerce öğrenci gözaltında Gazze çığlığı ABD kampüslerinde! Dersler iptal edildi: Yüzlerce öğrenci gözaltında Haberi Görüntüle

İSRAİLLİLERİN MALDİVLER'E GİRİŞİ YASAKLANDI

Gazze soykırımının karşısında duran ülkeler arasında yer alan Maldivler, İsraillilerin ülkeye girişini yasakladı. Maldivler'de şehrin dört bir yanına 'Tüm İsraillilerin girişi yasaktır', 'Sizin kanlı paranızı istemiyoruz.' afişleri asıldı.

Maldivler'de asılan katliam karşısı afişleri videoyu alan bir kişi konuştuğu esnada TikTok'un Filistinli masum çocukların katledilmesine ses çıkarmamasına dikkat çekti.

Söz konusu videoda, ''Maldivler'de asılan afişlerin içerisine QR kod eklendi. Söz konusu QR kod, TikTok'ta yasak. Fakat bu kodu okutursanız Filistinli masum çocukların videolarına ulaşabilirsiniz.'' ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

7

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading