Yandex Metrica

Kremlin'den son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü

Kremlin'den son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü

Son dakika haberleri... Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefonda görüştüğünü duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna arasındaki müzakerelerde çok önemli bir eşik olan İstanbul sürecini liderler düzeyine taşıma teklifini de yineledi. 

Dünya

23.01.2024, 19:11

Putin'in 24 Şubat sabahı verdiği emirle Rus birlikleri Ukrayna'ya askeri operasyon başlattı. Rusya-Ukrayna arasındaki savaş 2 aydır devam ederken binlerce insan hayatını kaybetti. Evlerini terk edip farklı ülkelere göç eden insanlar oldu. Savaşın bir an önce bitmesini isteyen Türkiye, iki ülke liderini bir araya getirmek için yoğun çaba harcarken Kremlin'den son dakika açıklaması geldi.

Mavi Marmara 2... İsrail medyası 'Arkasında MİT var' diyerek duyurdu: Gazze kuşatmasını Türk filosu kıracak Mavi Marmara 2... İsrail medyası 'Arkasında MİT var' diyerek duyurdu:... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN-PUTİN GÖRÜŞTÜ

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna'daki durumu görüştüklerini söyledi. Görüşme ile ilgili ayrıntıların daha sonra açıklanacağı kaydedildi.

ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar Haberi Görüntüle

''BARIŞ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

Ateşkes sağlanmasının, insani koridorların etkin şekilde işletilmesinin ve tahliyelerin güvenli şekilde gerçekleştirilmesinin önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkese zarar veren bu gidişatın durdurulması ve kalıcı bir barışın tesis edilmesi için Türkiye’nin elinden gelen gayreti göstermeye devam edeceğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna arasındaki müzakerelerde çok önemli bir eşik olan İstanbul sürecini liderler düzeyine taşıma teklifini de yineledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e Rusya-Ukrayna arasında barışa giden yolun açılması için İstanbul görüşmelerinde yakalanan olumlu ivmenin devamının herkesin yararına olduğunu iletti.

Rüşvet skandalı: Savunma Bakan Yardımcısı gözaltına alındı Rüşvet skandalı: Savunma Bakan Yardımcısı gözaltına alındı Haberi Görüntüle

İLK DURAK ANKARA OLDU

Öte yandan Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, dün Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Guterres ile bir araya geldik. Mevcut durumu, atılabilecek adımları kapsamlıca değerlendirdik. Önce ateşkes, kalıcı barış için her türlü adımı atıyoruz. Yarın Putin ile görüşeceğiz. Savaşın bitmesi için görüşmelerimizi sürdürüyoruz" şeklinde açıklama yapmıştı.

ABD soykırımı finanse etmeye devam ediyor: İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri destek ABD soykırımı finanse etmeye devam ediyor: İsrail'e 1,3 milyar dolarlık... Haberi Görüntüle

GUTERRES, PUTİN'LE GÖRÜŞECEK

Diğer taraftan, Guterres'in bugün Moskova'ya gideceği ve Rus Lider Putin ile Ukrayna'da barış konusunu ele alacakları açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading