Yandex Metrica

İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: Esir takası olacak mı?

İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: Esir takası olacak mı?

İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre, kabine ile Siyasi ve Güvenlik Bakanları Konseyi bugün Hamas ile esir takası konusunda görüşme gerçekleştirecek. İsrail hükümeti, esir takasına olumlu bakıyor.  

Dünya

29.04.2024, 16:39

İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre, İsrail kabinesi, Hamas ile esir takasına ilişkin görüşmek için toplantı gerçekleştiriyor. haberin devamında İsrail Siyasi ve Güvenlik Bakanları Konseyi ile İsrail Savaş Konseyi arasında yeni bir esir takası talep edilmesi gündemde.

ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz Haberi Görüntüle

ESİR TAKASI KONUŞULACAK

KAN'da yer alan haberde, ''kaçırılan kişilerin geri getirilmesi için bir anlaşmaya varılmasına yönelik yeni girişimin dün İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi ve İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet (Şabak) Direktörü Ronen Bar ile Mısır istihbarat Başkanı Abbas Kamil'in Kahire'de yaptığı toplantıda tartışıldığına'' ifadeleri kullanıldı.

Walla haber sitesinin haberine göre ise üst düzey bir yetkili, Filistinli esirlerin serbest bırakılması için kabine toplantısı gerçekleştiriyor. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading